RSS

Hoppsan

06 Mar

hebb vaknar upp ur dvalan. Idag skulle jag reparera bilen vid Bäckebol och kaffeautomaten var sönder… vad göra? Nämen det finns ju några cacher i Tagene som jag inte loggat. Sagt och gjort, på med jackan och ryggsäcken igen. Under Göpåstunneln och fram till första cachen #11 Hisingens Julkalender 2012 och snabbt och säkert kunde hebb lägga vantarna på denna. Fortsatte mot Motor som var lite besvärligare men efter att rundat objektet två ggr kunde de typiska ”hebb-ögonen” fästa blicken på något mycket litet avvikande föremål (på hebb-höjd kan tilläggas) och även här fick jag logga en cache. Undras om man hinner en till innan SMSet om att bilen är klar, kommer.

Nästa cache blir en mildtolpe i hebb’s otroliga historia, det blir cache nr 5.555 och det måste naturligtvis firas extra i kväll 🍻.

Jodå, nästa cache heter ”blankt papper” och var ju lite kryptiskt tills man kom fram och såg vad som avsågs. Nå nu hade jag ju inte detta ärende idag men senast var det ”blankt papper” även för hebb.

Snabbt vidare till Tagenevägen och en enkel cache som avverkades snabbt och visst hinner man en till men sen får det räcka för idag. Avslutades med ”Bongiish Osynlig Rökeriet” som var en liten rackare. Fotologg på den och så kom SMSet att bilen bar klar.

Får bli fler cacher snart 😛

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 06 mars 2018 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: