RSS

Ny milstolpe

23 Jan

Då har jag satsat stort på att utöka mina antal cachade länder och detta med hela 3 nya länder. Efter en behaglig flygtur till Rom kunde jag fastställa min första cache med en stor DNF… Fattar inte hur jag kunde missa den. Även cache nr 2 blev DNF… Hmmmm hur ska det gå. Tog mig till hotellet och förberedde mig för 41 mil bilkörning till San Marino och väl framme startade letandet och efter ca 15 minuter slog mig tanken att jag kanske inte hittar någon cache alls??!!! (Hu, hemska tanke) så fortsatte jag leta och snart hade jag min första cache loggad, Phu… Därefter blev det ytterligare två traditionella, för övrigt de enda tre traditionella som finns i landet (det finns en multi också men den lämnade jag orörd).

Åter till Rom och ytterligare 41 mils körning. Väl framme letade jag efter tre cacher på vägen till hotellet men tji fick jag. Nästa dag startade en heldag med promenad i Rom och det lossnade lite. 20 st blev det och 1 i Vatikanstaten så nu har jag vatt i kanstaten… 😊.

Sista dagen varade endast ett par timmar på förmiddagen och ytterligare 5 cacher (några earthcacher återstår). Därefter dags att åka hem och fy vad kallt att kliva av planet på Säve… Brrr ❄️

20140123-150336.jpg

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på 23 januari 2014 i Uncategorized

 

4 svar till “Ny milstolpe

 1. supergoofy

  24 januari 2014 at 9:05

  Riktig färgglad karta! 😀

   
  • hebb99

   24 januari 2014 at 10:34

   Tack, ja, nu är det inte många vita fläckar kvar… Dags att drömma om nästa resa….

    
 2. Hallén

  24 januari 2014 at 12:10

  Nya länder är alltid kul! Grattis till denna ”erövring”. Hade själv tankar på San Marino vid mitt senaste besök i Rom, men det tog för lång tid att färdas dit så det landet sparar jag till nästa gång som det blir en tur till det underbara Italien.

   
  • hebb99

   24 januari 2014 at 22:42

   San Marino var en verklig upplevelse utöver det vanliga. Fantastisk bergsby med serpentinvägar och milsvid utsikt och rent och snyggt.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: