RSS

Torslanda, Knarrholmen, Björkö, Härryda, Styrsö, Donsö, (#3766-3815)

13 Okt

2 augusti: Aggie och stensamlar kvinnanPölsebo ViewRyaverket15# Hisingens julkalender 2012 VarvetPallet Tank No 1000#23 Hisingens Julkalender – Arendal ViewNeed a break? – By the dome9# Hisingens Jul kalender 2012Need a break? – StretchNeed a Break? – The MossNeed a Break? – The DumpNeed a break? – BehindNeed a break? – LeftoversNeed a break? – Good job!Gottfrids parkÖdledammenTomtningen i Saltasviken

Ytterligare en Tema-jakt. Denna gång bar det iväg till Volvo för att logga ”Need a break”. Ett passande namn på en serie här…Det var en riktigt utmanande serie med några riktigt jobbiga terränger. Den sista före finalen heter ”Leftovers” och var en riktig nöt att knäcka. Jag hade gett upp och skickat ett SMS till ceklund55 men innan jag fick svar hittade jag denna usling… phu. alltid gött att lösa svåra cacher själv. Fortsatte sedan ut till Hönö för att rensa några få cacher

"Rör" inte min cache... :-)

”Rör” inte min cache… 🙂

Need a break ligger nära Volvo HK

”Need a break” ligger nära Volvo HK

9 augusti: Knarrholmens första cacheVälkommen till KnarrholmenBaywatch

Åter ut i södra skärgården där väntar salta stänk och på väg ut ser jag till min fasa att grodmanstofflor rekommenderas. Det har jag ingen chans att lösa här på färjan ut. ”Nåja, vad är väl en bal på slottet”. Vi får väl kolla läget.

En riktigt trevlig liten ö denna Knarrholmen som tydligen är Götaverkens motsvarighet till SKF:s Lilla Brattön där jag växte upp om somrarna.

Götaverkens semesterö

Götaverkens semesterö

Hur man logga denna cahe får ni lista ut själva...

Hur man logga denna cahe får ni lista ut själva…

Cachen rekommenderas sommartid...

Cachen rekommenderas sommartid…

Knarrholmens tältstad

Knarrholmens tältstad

Tack för det Knarrholmen

Tack för det Knarrholmen

14 augusti: Suddeviken

En cache på Björkö… i samband med ett möte på Solhem.

17 augusti: Pink Floyd

En snäll bror som bjuder på Pink Floyd föreställning. Man tackar och det var nog den bästa konser jag varit på… (har väl inte varit på så många men några)

PinkFloyd

”PinkFloyd – The Wall”? Nej det namnet fick han inte ta efter gruppen splittrades så detta är ”Roger Waters’s The Wall”

Pink Floyd

Fantastisk scen

Pink Floyd

Snygga illusioner mot ”väggen”

23 augusti:14Välkommen till Härryda (Från Jonsered)Burken #7 Kalle KobraBurken #1 KassaskåpetBurken #2 GranenBurken #3 JakttornetBurken #4 StenenBurken #5 SjönBurken #6 StenenAn old sawEttMidway

Åter en härlig promenad strax söder om Jonsered… Den gamla sågen höll på att kosta mig en DNF men efter över en timmes sökande fann jag vad jag sökte… Ojojoj vad skönt.

(Saknar några bilder…. se nedan…)

24 augusti Midnattsloppet

Dags för det årliga midnattsloppet och denna gång ”sprang” jag på gamle vännen Bobbi som börjat lufsa på gamla dar… Strongt!

Två kombattanter: hebb och Bobbi

Två kombattanter: hebb och Bobbi

Glada lufsare...

Glada lufsare…

31 augusti: In memory of Göteborg Städ Stad 2012, SBKQuiza med KrissedanOn top of StyrsöHembygdsgårdenNaturstigarna på StyrsöStora RösOn top of DonsöAbandon mine – DonsöBlaufish’s JulklappGoing to Lilla Rävholmen? – StyrsöStyrsö PottanLångedragEtt stenkast från havet.

Dags att rensa på Styrsö och Donsö. Bra tillfälle att bli ”ö-mästare” = loggat alla trad/multi på en ö. Men självklart är det inte det primära utan promenaderna på dessa fantastiska öar i södra skärgården.

(vet ite riktigt vart bilderna tagit vägen… har kanse inte laddat upp dem från digitalkameran än… Ni få återkomma hit om ca en – två veckor så ska jag uppdatera detta inlägg)

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 oktober 2013 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: