RSS

Mölndalscachar samt Kajakhajk med den legendariska #3000 (#2989-3004)

05 Okt

8 aug, på en utflykt till Mölndal upp på Säfjället samt Änggårdsbergen på hemvägen loggades även en ströcache i Guldheden… Dessutom såg jag att jag glömt logga en cache från 2010 då jag i praktiken fotade mig på Hönös earthcache och för att inte strula med loggarna gjorde jag en ny sökning på svaren på frågorna och logga den nu. Därför kunde jag i lugn och ro logga #3.000 nästa dag då jag planerade en paddlingstur, har beställt fint väder och har chans på en FTF på Rävholmen.

Lasarettsgångbron, Pomonagatan, skreva, Adoption, Elgatan, Norrland, Götaland, Svealand, Sverige, Rytmen av ett Hjärta (a.k.a The Pacemaker), Ersdalen Earthcache

Lasarettgångbron

Säfjället

Hmmm. ner kommer man alltid… frågan är bara var?

9 aug, Idag stiger spänningen och min cache nr 3.000 ska loggas, frågan om Rävholmen fortfarande är ologgad när jag kommer fram. Den har nu varit ologgad i ca 9 dagar (eftersom vädret varit lite dåligt också). Jag kommer till Önnereds brygga och kvitterar ut min kajak, en Roman Excel. Instruktören gissar på ca 1,5 timmars paddling till Rävholmen. Det visade sig ta ca 2,5 timmar och jag var lite mör i armarna. Har ju ingen direkt vana av paddling, men turen dit vållade inga större bekymmer. Vid strandkanterna var det rofyllt. Över farlederna gungade det lite mer…

Jag loggade Rävholmen som FTF och jag utförde min sedvanliga exeptionelldans för att fira detta. Det visade sig när jag kom iland att Johan.N kom ca 1 timme efter mig och fick en försmädlig STF. Sedan skulle jag fortsätta runt Styrsö men det blåste allt för mycket så fort man kom runt kröken, så jag vände och paddlade tillbaka. Loggade några cacher på vägen åter sådana dit det inte går några färjor som Illers Långholmen och de två cacherna vid Önnereds brygga. Hmmmm visst passade den sluge hebb på att placera en elak cache på en ö och eftersom den var obebodd och ingen verkar trampat dess mark inmutade jag den och döpte den till ”hebb’s island”. Dock inte omöjlig att ta men något visst flytetyg kan behövas.

Rävholmen NV, Långholmen, Isas cache, saras cache

Det går inte snabbt men det går långsamt som brorsan skulle sagt… Men det är ju vackert. och en idyll att stilla flyta fram utmed strandkanten.

Långholmen och här hittades Illercachen.

Eftermiddagen avslutades med att hebb intog en öde ö och mutade in den med en cache så nu heter både ön och cachen ”hebbs Island”.

15 aug, Besök på Solhem och då måste man naturligtvis passa på att logga en av Björkös cachar. Idag passade det bra med ”tippen”.
Tippen – Björkö

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 05 oktober 2012 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: