RSS

The Cube + Bräcke-Lundby (#2748-2770)

20 Maj

11 maj The Cube rekommenderas dels för att den bjuder på en trevlig promenad och ett ”mystery” i form av en problemlösning och till sist en knepig låda. Dessutom hade den en D/T-ranking som jag saknade. ”Tack för den televerket”, Ladybug togs på väg till ett möte på dagen.

18 maj: Dags för min sedvanliga fredagsrunda. Idag kände jag att Aggie fått för stort territorium så det var dags att plocka av lite… FrihamnscachenLindholmspirenOh No! More Lemmings Ser att denna är flyttad och med mitt lilla hjälpmedel var jag snabbt långt förbi cachen innan jag såg den och fick klättra ner igen en bit.Sedan följer väl en radda aggi’s-cacher, trevlig och oftast enkla Aggie och IndianenSäterietMörkt vatten, , BreckioNaniten 3Lonicera caprifoliumBräckeparkenAggie och tunnlarnaAggie PloggatanAggie MysterietTvättbjörnenSkylten 774Naniten 1, Början eller SlutetHatten IIAggie lilla luringenNaniten 2Aggie och spindelnAggie och Pinnen.

En lemming

Kan det finnas en cache här? Javisst!!

Cacher finns överallt.

hebb med slipsen… inspekterar MPLL:s Oasen. ”I’ll be back…”

”Den goda loggen” – är ju lovande och gott samt passar ju bra när det är något speciellt med cachen, men när det är bakom elskåp och under bänkar är det inte mycket att skriva…

Så naturligtvis några DNF på följande: Götaälvbron (???), Aggie och musen (tror jag hittar den nästa gång eftersom jag nu fattat hur cacharna ser ut), Aggie med Dino (Knepigt), Lundby, Central/a Hisingen (borta?? eller närmare grinden, men det kom en gubbe i fönstret och renoverade förnsterkarnarna så jag avbröt sökandet), Oasen (hann bara kolla vad MPLL hittat på. Tar den nästa gång jag har vägen förbi. Gäller nog bara att ha tålamod på denna)

Det blev ändå 22 hittade cacher idag och det duger gott. Lite ovanligt många DNF:er bara…

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 20 maj 2012 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: