RSS

Zcriptar-runda i Floda (#2482-2493)

03 Jan

Den 28 december genomfördes min planerade Zcriptar-runda. Jag hade gjort en lista på återstående burkar och det började mycket bra med Prästängen som jag visserligen loggade med morgondagens datum, men men i mörkret hittades den lätt med pannlampan så även nästa  FAD 2011 – Fgbar, som var lite besvärlig att börja med. Man tänkte nästan krypa in men jag tänkte att den är inte där… efter ca 20 minuters sökande hittades den mycket riktigt utanför. Till bilen började det ljusna rejält och pannlampan kunde ligga kvar i bilen resten av dagen.

Mörkt på väg till FAD 2011 - Fgbar

Lite ljusare från FAD 2011 - Fgbar

Vidare till FAD 2011 – Deep in the forest som hittades på god koordinater och sedan en chansning att kunna gå till FAD 2011 – The View. detta trots att det går en bäck (trodde jag) men det var ju en flod som hette duga. Hittar en spång att gå över men vad ser jag den går inte ända fram, vattnet står högt och sista 5 metrarna är minst en halvmeter djupt. Ska man behöva gå tillbaka och köra runt, nja jag provar att gå en bit till utmed ”floden”… och Yes! en spång till och den fungerar och leder mig nästan rakt på GZ. Hmmm en del stenar att leta under men jag hittar den ganska fort för den låg väl synlig i på sin plats. Fick sällskap av en herre med hund tillbaka en bit. Han hade hört talas om detta fenomen att leta plastburkar i skogen tack vare FAD-eventet och det som stod skrivet i tidningarna.

Yes! Skönt att slippa vada över här.

Så vidare till nästa Zcriptar-burk men nu tog turen slut. Didn't find itFAD 2011 – Kullaån Här hade även MPLL DNF:at så efter ca 20 minuters letande gav även jag upp. Fick trösta mig med två icke-listade burkar ( Gårdar & Hus i Lerums kommun 3, Slöjdseminariet Gårdar & Hus i Lerums kommun 4, Lekhuset) på väg till FAD 2011 – The Tiny Bridge. denna hittades på utmärkta koordinater så vidare raskt till Uddared och på plats ser jag att det är en teräng tre och en halv. Hmmm jaha ja, säg goddag,då! Upp? Hmmm mitt på ljusan dan och med publik i vart enda fönster (kändes det som) och där går en mugglare förbi och ser snett på mig… Nej jag konstaterar att Monway också haft problem så jag ger upp denna. Bättre tur på Orydsvägen, den andra vägen till Uddared som trots svåra mottagningsmöjligheter hittas på goda koordnater och favvo poäng för denna som ändå var snyggt kamouflerad.

Tät skog vid Orydsvägen - den andra vägen till Uddared

Åker även till Flodala och räknat ut koordinaterna men det verkar lite långt bort och ingen geochecker att kolla att man räknat rätt. Nej jag tar hem siffrorna och räknar om och beger mig till sista Zcriptar-burk för dagen Badplatsen i Gråbo #2 – Annekärr, så det blir att åka en bit. Burken hittas dock och hyfat nöjd med dagens resultat. På vägen hemåt ser jag en spännande cache Gråbo Grus Bus!, Låter buskul så jag tar den också. Hmmm höga berg och djupa dalar. Tog nog terräng tre och en halv dit men 2 tillbaka… 🙂 Tur man har ögon att använda.

Gråbo Grus kul!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 03 januari 2012 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: