RSS

Torsviken och Sandvik (#2494-2508)

03 Jan

30 december och sista cacheningdagen (trodde jag i alla fall) för året. Börjar med Torsviken, där man nu varit ett par gånger. Alcedinidae och Mannen på balkongen loggades i skydd av mörkret, man vill ju inte bli tagen som ”terrorist”. Vid den sistnämnda fick man praktisera sina obduktionskunskaper och som jag gissade direkt så led hon av muggleri.

Underbar morgon i arla "Hallén-stund", börjar förstå Hallén som envisas att gå upp i svinottan... Detta är utsikten vid Torsviken

Så vidare till Sandvik och en snabb mjukstart med Max Power. Sedan skulle man ta en promenad och här har man också promenerat ett par gånger nu. Väntar fortfarande på att Tors jägare ska återställas ”Most south of Hisingen” men det ser onekligen mörkt ut. Mustela vison däremot hittades efter en stunds letande. -Aj, dessa besvärliga enar, men utsikten var fin.

Fortfarande gryning över Sandvik

Sterna paradisaea hittades snabbt beroende på att burken nog krypit fram i ögon höjd. Det var nog inte meningen. Full connection – En enkel cache på fin utsikt. Meles meles – var skräpigt värre men det är ju inte cacheägarens fel. Rävlyan – Hmm hittade ingen räv men väl en cache.Bökigt att komma fram men lättare tillbaka. Visst är det konstigt? Cancer Pagurus hittade jag också men hade inte observerat att den var indragen på ”torken”, så det fanns inget papper i burken. Tur burken fanns kvar så jag kunde göra en egen logg på en bit papper i alla fall.

Rävlyan ?

Vackra vyer på skattjakt. Här vid Båtbryggan i Sandvik

Dags att dra sig tillbaka men på vägen stannar jag vid Fore! som jag sökte förgäves i somras. Idag på väg hit kom jag plötsligt på vad jag letar efter och se där, 10 sekunder och loggen var ditplitad. Så till nästa utsikt Amhultsknöt med en fin karta över området så man fick en uppfattning om utsikten. Tack för det.

Amhultsknöt med bedårande utsikt.

Så efter en välbehövd fika på Ica Maxi tog jag mig an  Torslanda Flygplats som jag påbörjade i somras. Då gick jag fel väg till steg två och multin fick vara ett tag. Idag passade det bättre då jag såg att steg 2 var mugglarfri och efter steg tre var denna trevliga multi klar. Nästa cache, Mannen som gick upp i rök, var extra kul då det visade sig att jag hittade en cache som varit försvunnen även för ägaren, så ibland är det skönt att inte veta om en cache är disablad eller ej. Som avslutning tog jag i all hast även Brandbilen som försvann. Kul anordning på denna.

Torslandas gamla landningsbana, kan ha att göra med multin?

Avslutningsvis en bildrebus - rätt svar gives icke

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 03 januari 2012 i Uncategorized

 

Ett svar till “Torsviken och Sandvik (#2494-2508)

  1. jasyse

    04 januari 2012 at 9:22

    Jag kan svaret på bildrebusen! 🙂

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: