RSS

Julaftons FTF och annandagscaching (#2477-2481)

30 Dec

Julafton och lymmeln Hallén kan inte hålla fingrarna borta från publiceringsknappen. Lagom till Kalle Anka öppnade jag mobilen strax innan vi skulle äta julmaten. En, nej två nya cacher var just publicerade… bara 1, 1,2 respektive 1,5 km från min cachingbas… Men, nej inte ens denna oerhörda lockelse kunde få hebb på fall. Mobilen lades ner och cacharna föll i tillfällig glömska. Åter framåt 20.00 skulle släkt och vänner ägna sig åt sällskapsspel vilket jag sedan länge undanbett mig. Sådana mugglaraktiviteter är det bäst att hålla sig borta ifrån. Så dags att kolla världen och vad skådar mitt öga. Hallén skvallrar om att även TMR68 knorrat och ingen har FTF:at.

Plötsligt vaknar FTF-jägaren inom mig och pulsen ökar när jag tar på caching-jackan och caching-skorna (slipsen var redan på). Promenaden till Lagmanshagen präglades av fullständigt lugn utomhus, inte en själ mötte jag ej heller till Mon – Järnåldersfolket som jag naturligtvis inte kunde låta ligga ologgad. Som Hallén själv sagt ska en ologgad cache inte få ligga ologgad i onödan. Med facit i hand en riktigt skön julafton, med två FTF_klappar till hebb som tydligen varit snäll gosse i år :).

hebb plåtad när FTF var ett faktum i ficklampans sken...

På annandagen åkte frugan och jag till Frederikshavn på en dagskryss. Självklart tittade vi ut några cacher att logga när vi ändå sträckte på benen. I somras gick Benrangel (bgel) och jag bet på en multi Strøgtur på strøget. Vi hade räknat fel antal ”skrå” och det förstår varenda vettig (dansk) att det blev inte fyra utan två. Så men facit i hand (igen) kunde vi gå rakt på finalen och hittade den lilla nanon efter liten stunds letande. Vi tänkte att logga några nya på gångtunneln men vi hittade bara en, Valutaslangen #1. Men det får duga för en annan dag :).

"Valutaslangen"

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 30 december 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: