RSS

Mölnlycke – Öjersjö (#2469-2477)

29 Dec

Dan före dan startade jag jag med en runda till Mölnlycke i ett försök att städa bort några cacher som ploppat upp. T ex Near Highway-serien.

Gryning för geocaren...

I svinottan (eller arla hallénstund) som jag brukar tänka bar det iväg efter att frugan lämnats på dagis… (nej jobbet var det, ja) Började med Near Highway #4 och man är alltid lite osäker på denna serie för ägaren har en tendens att gömma sina skatter lite extra lurigt, så även denna men efter en stunds letande i pann- och ficklampors sken kunde jag hitta gömman.

På väg till Rådasjön

Stilbild vid Rådasjön

Härifrån har jag By the Lake inte långt ifrån så här får jag se dagen gry. Cachen hittades ”nice&easy”. Vidare till nästa Near highway och då passerar man Starke Man som inte heller vållade något problem. Upp till Near Highway # 7 gick rätt så bra fast man fick blunda när man tog cachen. Jag brukar inte gilla cacher så nära kanten, så ej heller denna.

Near Highway

Vidare till nästa ås så det blev en promenad som gick mer upp och sedan ner än rakt fram till Near Highway #5. Slippery, som vi brukar säga i USA.

Rocky-land

Så var skorna ganska blöta och så även fötterna så det blir en kort runda idag. Fortsätter dock med några civilnära cacher och närmast var ju Rocky en minst sagt ovanlig natur uppenbarade sig för mig. Rena stenöken med små tallar som bryter upp. Väldigt fint. Så vidare till Milsten Råda Socken som var lite klurig att hitta. Men efter stund så var även denna loggad.

Milsten Råda socken

På hemvägen passerar jag Hallen [Nano] och det hade ju varit kul med en ”Hall(é)n”-cache men efter att konstatera att jag hittat rätt såg jag även att senaste loggar var DNF så det var surt. Vidare till Partille golfbana och här tycker jag placeringen av en cache är mindre lyckad. Dels känner man sig fullständigt uttittad från villa ägarna och och dels var cachen mugglad. Sur avslutning men jag vill ta en found till och hoppas på nästa.

I vintras skulle jag logga TheTube men stoppades av en massa snö. Idag gick detta bättre och när jag ändå var här passade jag på att titta till Öjersjö centrum men den var borta, synd när jag äntligen passerade när pizzerian var stängd.

Nåja absolut sista för idag får bli Trialbana i Öjersjö och den hittades på plats i ett självklart gömställe. Tack för den.

Så här i efterhand kan jag bara nöjt konstatera att jag ”som vanligt” var ett steg före Hallén :). Hallén gjorde sin promenad på annandagen och kunde säkert konstatera att ”hebb låg steget före på de flesta cacher han loggade” (Känner på mig att detta uttalande kommer jag få äta upp ;))

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 29 december 2011 i Uncategorized

 

Ett svar till “Mölnlycke – Öjersjö (#2469-2477)

  1. Hallén

    30 december 2011 at 7:26

    Att hebb låg steget före på många de burkar som loggades på annandagen är ju helt och hållet sant… På vilket sätt som uttalandet kommer att bli en måltid lär visa sig med tiden!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: