RSS

Ströcacher och Powertrail i Stora Höga (#2428-2468)

23 Dec

Dags att redovisa vad hebb haft för sig under december och det är inte mycket. Får väl skylla på att jag jobbat lite med utlägg av nya cacher och det var inte helt lätt att pricka rätt i Härlanda tjärn-skogen (hmmm inget vidare med koordinaterna heller, men slutet gott allting gott. Det är väl bara peg54321 den stackar’n som fortfarande inte är glad på mig :).

27 nov
På tur med frugan ”lavendel” passerade vi Ale Torg, vad passar väl då bättre än att logga Ale Torg.

30 nov
En after-work och tar vägen om Majorna då jag varit på möte i Dalheimers Hus. Hockeyfrilla – där tittade butiksägaren långt efter mig när jag gick iväg. Det smällde till när jag återplacerade cachen, vidare till The penguins 9 years och den gick jag rakt på. Fina koordinater.

2 dec
Åter en liten utflykt med lavendel som verkar fått blodad tand. Alltså inte skadat sig utan fått smak på att leta cacher… 🙂 så idag tog vi Furumossen med gemensamma krafter.

13 dec
I samband med Luciaeventet gick jag och TMR68 och loggade Luciasången, bara några meter från eventet. Nu fick jag veta vilken cache som ställt till det för mig, när jag skulle placera en eventcache. Nåja jag fick 4 i närområdet och 2 nära Kungälv så jag satt och myste tills klockan slog 21.00.

16 dec
Nej, nu har det gått 16 dagar i december och bara 2 loggade cacher, dags att råda bot så jag tar en liten runda och städar upp Atlet-serien. Gick dock på pumpen i Atlet – Uppförsbacke. Letade och letade men inget fynd… Den var säkert mugglad (eftersom jag inte hittade den 🙂 ) Vidare loggades Atleter #12 ParkeringAtleter # 19 PumanAtleter #20 Rock’n’rollAtleter # 16 – Nr 16Atleter #9 Al-Ahli och Atleter # 17 Får. Sedan dags fr dagens höjdpunkt. Jag hade läst att MPLL:s Stora Holm hade arkiverats. NEJ!!! jag har ju haft denna på min ”att-göra-lista” sedan såg jag att den blivit ”lättare” eftersom tornet försvunnit, men nu var den arkiverad. Ska detta kunna stoppa hebb? Nej naturligtvis inte. Bara att hoppas på det bästa och traska dit. Efter lite letande lågt och högt fann jag burken. Nemas problemas… 🙂 Denna kändes extra gôtt att logga då den ju var arkiverad.

17 dec
Åter dags att cacha med lavendel. På väg hem från lördagsnöjet på Reningsborg loggades Caching Paus / Moulin Rouge snabbt. På parkeringen såg jag en TB-bil. Det var ovanligt att se en TB-bil när det inte är event eller FAD.

21 dec
Dags för ett litet julevent Christmas event 2011 – On the Water! och en härlig paddantur till Liseberg. Dock hade jag nyss besökt Liseberg så jag hoppade vid Gårda och gick via Lanzon Area tillbaka till geocaren.

22 dec (27 cacher på en dag)
Nu har jag gått på julledighet och frugan jobbar så vad gör man? Jo, en avkopplaande promenad mellan Stora Höga och Stenungsund passar väl bra? Härlig havsutsikt och grått och nollgradigt väder gjorde inte saken sämre…

Parkerar bilen vid Adenmarks och letar efter denna cache utan resultat. Fortsätter till Powertrailens första cache och noterar att den är DNF:ad ett par ggr så det var ingen bra start. Sedan gick det bättre Stenungsund Power Trail 2Stenungsund Power Trail 3Stenungsund Power Trail 4Stenungsund Power Trail 5Stenungsund Power Trail 6Stenungsund Power Trail 7Stenungsund Power Trail 8Stenungsund Power Trail 9KlippoStenungsund Power Trail 10Stenungsund Power Trail 11Stenungsund Power Trail 12Stenungsund Power Trail 13Stenungsund Power Trail 14Stenungsund Power Trail 15Stenungsund Power Trail 16HakefjordStenungsund stafett 1:3 – Surfers ParadiseStenungsund Power Trail 17Stenungsund Power Trail 18Stenungsund Power Trail 19Stenungsund Power Trail 20 loggades i rask följd. Sedan gick jag fel till Project unknown – Part 1 och trodde det var powertrailen nr 21 men när jag insåg felet hade jag många mugglarögen att jag inte kunde leta mer på denna (och det visade sig när jag kom hem att den var ”tillfälligt off”. Så vidare till Stenungsund Power Trail 21 och den var inte kul att leta efter. Dels hade man snabbt ett, två eller tjugo par ögon på sig. Känndes som att stå på en teaterscen där man var uttittad. Nu i efterhand ser jag att den var också ”tillfälligt off”.

Sedan tog jag en runda upp i bebyggelsen för några bonuscachar och loggade först snabbt Solgårdsdalen så vidare till Östra Kvarnbergets lekplats som det loggades om att den var lite klurig. Kul tänkte jag men med blandade känslor närmade jag mig GZ. Det är aldrig kul att DNF:a, och först såg jag (trodde jag) burken direkt och tänkte att det var väl synd att någon sabbat cachen, men det visade sig när jag lyfte burken att det var skräp eller en fejk-burk. Okey dags att ta i med hårdhandskarna tänkte jag och tittade noga omkring i omgivningen… efter en kort stund hittade jag det jag sökte. En mycket trevlig cache (när man hittar den). Men om man inte hittar den är det inte lika kul. Dags att dra tillbaka till geocaren vid Stora Höga och på vägen loggades Funkis en trevlig cache ”on the edge” och Kvarnen – Prickens Runda #4 också en mycket trevlig cache som passade hebb i smaken.

KLICKA PÅ EN BILD SÅ DYKER ETT BILDSPEL UPP.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 23 december 2011 i Uncategorized

 

Ett svar till “Ströcacher och Powertrail i Stora Höga (#2428-2468)

  1. Hallén

    24 december 2011 at 7:17

    Jag ser att du har avslöjat min hemliga suportbil med lite extrautrustning…

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: