RSS

11-11-11, Hisingen och Sävelången (#2357-2383)

20 Nov

Fredag och en heldag står till mitt förfogande då jag valt att ta ledigt. Vad gör man inte för ett litet event,
11-11-11 11:11:11 Göteborg

11-11-11-event

Men innan dess tog jag en runda på Hisingen och loggade HattenDungenGöteborgsk industrihistoria under 1900-taletAtleter #24 MakrillväderAtleter #23 SatellitVLH”Jag rullar” TB Hotel,l Atleter #28 Lyckan är kortPölsebo och 84 METER.

Efter eventet tog jag en pizza och sedan startade jag en härlig långpromenad runt Sävelången, med start i Floda. (hmmm känns bekant på något sätt)

Sävelången från sin bästa sida

Redan vid första stoppet mötte jag två bekanta gång och klädstilar. Tänk att man på 100 meters håll kan se att man möter geocachare. När de sedan vek av ca 30 meter framför mig (när jag själv hade ca 30 meter kvar till första cachen var det ingen diskussion om det. Det var geocacharna Taoi och King Edward. En stunds snack och sedan gick vi åt varsina håll. Vi hade valt motsatta färdriktningar och jag räknade med att möta dem igen strax exfter Nääs slott.

hebb cachar vidare som om inget har hänt.... Hmmm känner igen det.

Folk och figurer från Nääs; Sophie Elkans CacheFolk och figurer från Nääs; Kursarnas CacheFolk och figurer från Nääs; Montalbas CacheFolk och figurer från Nääs; Euphrosynes CacheFolk och figurer från Nääs; Gottfried Bergs CacheFolk och figurer från Nääs; Johannas CacheFolk och figurer från Nääs; P W Bergs CacheFolk och figurer från Nääs; Von Utfalls CacheFolk och figurer från Nääs; Ulfsparres CacheGårdar & Hus i Lerums kommun 5, Vänhem,

Skönt att de lagt en spång att gå på, annars hade det blivit blött om fötterna.

Här gav jag ”nästan” upp men så kom Taoi och King Edward igen och jag gjorde ett litet försök till och tur var väl det för KE hittade cachen direkt och jag slapp DNF idag. Folk och figurer från Nääs; Theodor Bergs CacheFolk och figurer från Nääs; StiftelsenFolk och figurer från Nääs; Surans CacheFolk och figurer från Nääs; Rurik Holms CacheFolk och figurer från Nääs; Selma Lagerlöfs Cache

En gångbro över... (ja vadå)

En härlig dag i Sävelångens skog.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 20 november 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: