RSS

FTF-jakt

25 Okt

22 oktober:

Det finns FTF-jakt och så finns det FTF-JAKT. Detta var en rackarns klurig cache som Monway lurade iväg mig på. Jag har ju legat lågt på FTF:er om det inte passat exakt i mina planer. Nu ringde som sagt Monway och frågade om jag ville hänga med ut på kvällskvisten och logga Bellevue motionsrunda #2, självklart, svarade jag. Det är alltid kul att jaga någon burk då och då i sällskap.

Vi hade dock ingen lycka och Monway berättade att en annan kille (GrKiChade DNF:at, vi tänkte att vi hade tonvis med mer cachekunskap med våra ca 4.000 cachar mot GrKiC:s 96 och tänkte att han är nog inte torr bakom öronen än. Men efter att vi lusläst ekarna och närområdet fick även vi kasta in handsken, och önskade en ”puff” i rätt riktning. Det kom snabbt en hint men då hade vi redan gått och jag fick trösta mig med Bellevue motionsrunda #1 som hittades snabbt när jag väl fick stå på rätt plats. Koordinaterna var lite sådär. Vi kände på oss att koordinaterna kunde vara svaga även på 2:an.

Nästa dag haglade DNF:er in och kommentarer om huruvida man lägger koordinater med mobil eller ej. Efter att CO (cacheowner) kontrollerat sin placering trodde jag nog mer på att vi helt enkel missat den och sökning i dagljus skulle förändra saken.

Idag (den 25 oktober) kollade jag läget med Monway men han hade inte tid. Jag tog en lunchrunda men utan resultat. Under eftermiddagen kom jag på vad jag glömde kolla och planerna växte för att samla det tunga artilleriet för säkerhets skull. Man vill ju inte gå lottlös igen. Efter att jagat upp Hallén och TMR68 från östra Göteborg och Monway som ringde och hade ändrat sig och kunde delta igen så kändes det rätt bra. Vid parkeringen ser vi till vår fasa att Monway redan är på plats och vi får skynda oss. På vägen möter vi Kapten Haddock vid nanovandring #2 som vi ger en fingervisning till (dock hjälpte inte detta då vi möttes igen och han hade inte hittat den).

Väl framme kunde vi pusta ut eftersom alla går omkring med näsan mot marken och ingen sitter och smilar… Monway, Trush, Larvig och golv samt jycken Vincent. Vi börjar naturligtvis att samtala om tänkbara och otänkbara cacher och gömmor och kanske efter 20 minuter hittar golv den.

Efteråt kunde vi ägna oss ”storfiskarberättelser” hur svåra och kluriga cacher vi loggat under våra eskapader. TFTC hälsar hebb

Glada FTF:are

 

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 25 oktober 2011 i Uncategorized

 

Ett svar till “FTF-jakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: