RSS

Bohusleden (#2313-2323)

22 Okt

Så var det åter dags att bege sig ut i naturen. Denna gången skulle jag lufta slipsen och passade naturligtvis på att logga några burkar.

hebb rätt klädd på Bohusleden

Larvig har haft vänligheten att placera tio cacher samt en bonus cache i en promenadvänlig stäcka utmed Bohusleden. Vänligt startad nära en parkeringsplats på gränsen mellan Partille och Göteborg i Lexbydalen.

Skönt att gå på...

Cacherna jag hittade var Stigen#1 BronStigen#2 StenenStigen#4 VattenhåletStigen#5 Tallarnas HemlighetStigen#6 GärdesgårdenStigen#7 Lilla Passet ÖsterStigen#8 MyrenStigen#9 Den Gamla HandelsbodenStigen#10 Den Långa Spången

Trodde Hallén utryckts sitt vrede efter en DNF, men i skrivande stund hade han inte passerat här.

Detta ser mer lovande ut.

Hmmm kanske ett ställe för kommande hebb-burk?

Samtliga loggades efter konstens alla regler. Stigen#3 Stora Passet gick jag bet på och tänkte ge en ny chans på hemvägen. Försökte ringa Ingabo men inget svar. Efter sista cachen noterade jag att jag missat den ena av två hintar till Stigen# Bonus, och på återpromenaden funderade jag var jag slarvat med loggboken. Jag kom fram till att den borde finnas i tvåan eller trean, men trean hade jag ju inte ens hittat och fyran hoppades jag att jag kollade tillräckligt noga för det var ett visst bekymmer att traska över markerna dit och tillbaka gick jag en lång omväg uppe på höjderna för att undvika vattenträsket. Vid ett ställe hade jag lyckats balansera mig ut till en sten och ett träd men sen kom jag inte längre och där jag nyss trampat var mest fråga om millisekunder att bli superblöt om fötterna så jag ville inte tillbaka där ifrån. Kände mig nästa helt fast. 

Nästan macro... (micro), nej det finns ingen cache på bilden (hehe)

Nåja på vägen tillbaka ringde Ingabo snällt upp innan jag behövde gå till fyran och bekräftade att hinten inte fanns där. så då slapp jag fyran och kunde närma mig trean istället och hade förhoppningen att med livlina skulle det fixas. Men det gick inte, jag tyckte jag hittade rätt men såg inte det jag ville. Så efter ytterligare en 30 minuters letande fick jag ge upp. Då ringde Ingabo igen och frågar hur det gått och vid detta samtal är jag vid tvåan och lite bråttom hemåt fick jag hinten om hur den ser ut och då tittade jag kanske efter fel sak. Nåja jag får spara detta till ett annat tillfälle. Jag hittade i alla fall hint nr två till bonuscachen och kunde göra processen kort med denna.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 22 oktober 2011 i Uncategorized

 

Ett svar till “Bohusleden (#2313-2323)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: