RSS

Safjället igen samt Johanneberg (#2271-2287)

03 Okt

Så var det åter dags att leka skattsökare och denna gången förflyttades jag till skolbänken. Inte bokstavligt men på Safjället i Mölndal har det lagts en runda med Skolcacher #1-10. Med anledning av TV-repotage om geocaching för skolbarn i veckan som gick passade detta utmärkt att följa på den inslagna linjen.

En Skolcache

En hebb börjar naturligtvis inte med nr 1 och inte ens med en skolcache över huvud taget för man är väl inte hebb för inte … Nej vi börjar naturlivgtvis med KV #52 – Toltorpskyrkan eftersom den ligger på vägen dit, sedan var det dock dags för skolcacharna och jag börjar med SkolCache #4, sedan till den trevliga Rock Classics: Smoke on the Water som var lite klurig och väldigt smart gömd. Favorit på denna. Fortsätter sedan med hela rundan till nr tio, SkolCache #5SkolCache #6SkolCache #7Zodiac of GBG – Gemini (Tvillingarna)SkolCache #8SkolCache #9SkolCache #10. Så iväg med bilen till SkolCache #2 och SkolCache #1 som var riktigt jobbig men efter ca 30 minuter fick den ge sig för hebb. Avslutningsvis SkolCache #3 för att så att säga knyta ihop säcken.

 

En svamp... Blomkålssvamp? Nej tror inte det...

Så det gick ju ganska snabbt ändå så jag kollar närmaste cachar och då ligger Peach’s Johanneberg 3 och Johanneberg 2 – nano risigt till :), Den förstnämnda var en riktig klurig en som kräver sin man för att överlista.Dock kunde hebb med enkelt handlag logga denna (när den väl observerats) och nano’n var lite, lite off men hur off kan en nano vara? så efter lite falkögnande kunde även denna loggas med found. Så avslutningsvis på denna mycket lyckade skattsökardag kunde jag finna Liseberg View på tredje försöket. Förstår inte hur jag missat den tidigare. 

 

Geocaren som väntar på utryckning

Jo, en bonuscache hinner jag med. Det finns en TB i LINALACK’S BOLIBOMPA-CACHE som jag har en viss dragningskraft till, så ett snabbt besök och en trevlig cache vid Delsjön är aldrig fel. Tack för denna till Linalack och en liten favoritpoäng.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 03 oktober 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: