RSS

Hjällbo + Säve (#2083-2085)

25 Jul

Igår (24 juli) hade jag efter att varit krasslig ett tag en liten chans att logga i väntan på att planet från Gotland skulle landa på Säve flygplats. Funderar lite på nya utmaningar och insåg att jsson ligger bra till på mina cachar så jag tänkte se om jag kan logga jsson-burkar. Två av dem jag inte loggat ligger i Hjällbo varav en multi. Men ska det göras så är det bara att bita i det sura äpplet. Jag är inte så förtjust i multisar (kanske en fördom jag får försöka tvätta bort).

Börjar med  Buddha där steg ett hittades lätt men det var fullt med mugglarungar som gjorde att jag inte kunde kolla av riktigt som jag önskade. Tyckte dock att jag fick tillräcklig koll och satte mig i bilen och räknade slutkoordinaterna som visade sig ligga inte långt därifrån. Väl framme hittar jag en ”kotte” och det är ju inget ovanligt när det gäller hebb-cachar men denna kotte stack mig när jag lyfte på gräshögen…

Ovanlig igel-kotte

efter detta ringde jag ägaren och jag hade bara räknat lite för snabbt i min multiplikation och var bara ca 40 meter fel så fick jag till sist min logg. Därefter direkt till Domarringen i Hjällbo, inga problem att hitta denna trots att jag körde med iPhonen i skogen. Det blir mer spännande då :).

Till sist plockade jag MPLL:s JA Aktiv häst på väg till Säve så jag hade koll på framkomst i tid.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 25 juli 2011 i Uncategorized

 

2 svar till “Hjällbo + Säve (#2083-2085)

 1. Jsson

  26 juli 2011 at 19:46

  Då återstår bara en burk för 100% jsson!!

   
 2. hebb99

  26 juli 2011 at 21:30

  Misstänkte det…

  Planerar att logga den när jag ska mot Landvetter och logga Halléns Avrättningsplatsen och Björkängen. Björkängen var lite klurig att hitta för den var inte med när man söker på Halléns cacher eftersom den samägs av Cyrix och Björnligan & Hallén och är registrerad hos Cyrix.

  Det blir nog ganska snart (om jag känner mig själv väl?)

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: