RSS

Kvällscaching och första semesterdagen i Jonsered (#2023-2047)

29 Jun

Passar på att publicera mina senaste burkar nu när jag ändå är inlåst på hotellet… Bilder får komma senare med uppdateringar …

21 juni, och dagens kalendercache blev plötsligt flera stycket tack vare en oplanerad hål-timme/-ar.

Kollade först Dead end, men jag vågade inte hoppa ner och kunde inte klättra upp så det fick bli kaj 256 inte så långt därifrån, senare på kvällen när jag fick min håltimme tog jag med det tunga artelleriet och knäckte Dead end en mycket lagom svår cache helt i min smak, och sedan vidare till Bilen´s mecka, har jag inte varit här förr? Så en promenad till Hamnbanan och en trevlig ”traditionell” cache, dvs en burk intill ett träd med ett antal grenar över sig och till sist MPLL:s Kafferosteri # 2.

23 juni och tjuvstart på semestern. Tog en komp.dag före semestern dels för att hamna i semestertillstånd och få en mjukstart av densamma. Så vad passar då bäst att starta semestern med? Javisst burkjakt. finns det något bättre att starta semesten med? Nej,naturligtvis inte. Idag hade jag siktat in mig på Jonsered.

Det blev 20 nya loggar och det var mer än jag räknat med. Börjar med Partille Runt # 13 Stärtered som hittades efter promenad i meterhögt gräs (mmmm fästingparadis tänkte jag, men jag har inte hitta någon fästing efter gårdagens jakt?? konstigt), Jonsereds kyrka hittades snabbt efter en avledande manöver så gräsklippe-vaktmästaren intill körde bortåt efter en liten stund studsade jag upp på vägen igen och gick neråt, undrar vad vaktmästaren tänkte… , Partille Runt # 14 Jonsered och haä passerade jag förberedelsrna inför midsommarfirandet, en gammal goding ”Flaggstångsberget” var placerad 1 april 2003. En riktig raritet av sanoj och det märktes då dessa är riktiga kvalitéts-cachar, så lite explorist-varning på nästa Säveån 9 Laxfisket (jasså det var explorists cache, då var det inget konstigt), Åpromenaden som låg i en riktigt kvalitétsburk, snyggt tycker jag, Binas hemlighet hade Hallén, TMR68 och jag gjort ett försök på i vintras men insåg snart att den borde vara begravd bakom isen och mycket riktigt kan jag konstatera att det var den. Nu hade jag tur för det stod i GPS:en att den var tillfälligt avaktiverad , Jonsereds Herrgård låg fint vid Aspen, Säveåns början från Aspen (säveån 10) letade jag länge efter och tycket jag hade kollat allt utom under nedersta baken, men trodde inte explorist lagt den där… efter ett telefonsamtal konstaterades att den låg där jag ”nästan” letat…  :I, Jonsereds Station blev en enkel sak och likaså HornPerGenväg genom Dungen loggades snabbt, Partille Runt # 12 Kåbäcken var en blöt historia, blött i gräset och var nästan övertygad att jag fått minst fem fästingar men det var inga. ‘Pet cemetery – mossiga stenen snabb log, cappet5 snabb log, Furulundskyrkan Testade OC som Gavia brukar skriva… och det gick ju bra. Partille Runt # 10 Furulund/TimmerslättPartille Runt # 9 BjörndammenBjörndammens Parklek klarades snabbt och lätt, tack för dem, Kåbäckens forsar var fin inne i skogen.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 29 juni 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: