RSS

Nu tar vi dansken igen, a la hebb och explorist (#1999-2012)

19 Jun

Så har jag äntligen samlat ihop mig och redogör för mitt perspektiv av eventet Nu tar vi dansken, igen II, a la hebb o explorist. En del bliden kan kännas svindlande men det beror inte på att innehållet är fantastiskt utan att det är oftas plåtat på ca 200 centimeters höjd. Det är inta alla som behärskar höghöjd, så ni som är osäkra bör träna lite höglandsträning innan ni tittar vidare.

Vi startar naturligtvis med en cykeltur till färjan på ca 8 km, där möter vi upp och intar färjan. Bgel hade vänligheten att göra grovjobbet även denna gång och hade ett antal multisar och mysterys i bakfickan. Härligt inget kan gå fel. Dock hade en dansk ”vandrefalken1976” önskat delta ”för att se till att vi inte tog något av värdemed till Sverige” :(, men det gjorde vi i alla fall :). Vadå? jo loggar, foton sköna minnen och inte minst statistik. Väl i Danmark splittrades vi åt olika håll men vi tog fart åt norr.

Här följer ett lite bilder på vår utflykt …

Retro – Nordjyske Jernbaner – Nordre Skanse – Mormors kolonihavehus – Grandma’s allotment garden – Green areas #1 – Søparken – Krigsgravene – The war graves – Green areas #3 – Musikkvarteret – Frederikshavner Idyl – Nordsøstien – Frederikshavn – Nordjylland – Danmark – Kunsten at spille på Tuba – Harbour View – Kattegat Silo – Lodstorvet

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på 19 juni 2011 i Uncategorized

 

4 svar till “Nu tar vi dansken igen, a la hebb och explorist (#1999-2012)

 1. The Explorist

  19 juni 2011 at 20:50

  Det var trevligt, vi får göra om det vid ett senare tillfälle.

   
 2. TMR68

  19 juni 2011 at 21:50

  Även om jag egentligen bara deltog på den andra halvan av eventet var det synnerligen trevligt. Jag följer gärna med igen. Det finns mer att logga i den lede danskens land.

   
  • TMR68

   19 juni 2011 at 21:51

   Någon som funderat på Köpenhamn?

    
 3. Hallén

  20 juni 2011 at 14:38

  Även jag får tacka för ett kul event!

  – Någon som funderat på Köpenhamn? – skriver TMR68. Jag funderar alltid på Köpenhamn, en härlig cachingstad. Min plan är att under detta år rensa området kring ”Danmarks äldsta cache”, dels för att få den månaden, dels för att det är nedlusat med burkar i närområdet!

  Kanske läge att organisera ett cachingtåg dit?

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: