RSS

Rävekärr och Högsbo (#1961-1983)

22 Maj

Gamla nyheter blir som nya.

Här kommer en liten lista på hebb’s geocachande under senaste 2 veckorna.

10 maj Robertshöjd Grand Slam, som väl förtjänar en favoritpoäng.

12 maj Zodiac of GBG – Capricorn (Stenbocken) och Brännås, dagens kalendercacher när jag ändå var i Möndalstrakten. Upp kom jag men nästan inte ner…

Zodiac of GBG - härlig utsikt men hur kommer man ner???

Fredag eftermiddag (drygt en vecka sedan) 13 maj. Dagens jakt koncentreras på Rävekärr i Mölndal. Börjar med Zodiac of GBG – Virgo (Jungfrun) och man har vid detta laget förstått att det innebär klättring, SB14 Serie- Alexander –Nr3 i en lekplats, tur att småmugglarna inte hunnit ut efter skolavslut, dags att starta en långpromenad. Jag tror jag gick 4 km i skogen, de du Hallén! Man har ju läst Halléns bravader hur han gått 2,26 km och 3,2 km, och här kommer jag. Hmmm något som inte stämmer. Måste kolla en sak………  …… …… …….!!! …….???? ……! ……………………………. 😦

2,26 mil och 3,2 mil skulle det vara. Snälla Hallén! fattar du vad du gör. Man går inte så långt… då har man gått för långt ;). Nåja det föringar inte min insats.  DBJL – Alla broarnaUtbyte: Mölndal – HelsingborgDBJL – Horsicka, bergetRävekärrs Långevatten där jag vänder för att gå tillbaka och lite västerut, DBJL – VägskäletDBJL – HästhagenDBJL – Sandbäcks kulleDBJL – SkidbackenDidn't find it SB14 Serie- Linda –Nr4DBJL – Fotbollsplanen.

Rävekärr - Långevatten - Härlig plats!

14 maj Pricken över i:et #3 Commerce, Årsstämma i Skövde och passar på att logga denna tillsammans med ceklund55.

15 maj Partille Runt # 6 Vallhamra, ytterligare en kalendercache före ett besök hos mamma i kolonistugan.

16 maj Partille Runt # 7 Oxled, Kan det vara en kalendercache? javisst och tur hade jag med enbart iPhonen gick jag ändå rakt på cachen strax innan solen gick ner.

18 maj Fågeldammen, dagens kalendercache mellan jobb och konferens.

"Sitt ner!" - Nej tack inte här inte.

Fågeldammen - Var kan den vara?

Åter fredag eftermiddag 20 maj, men idag ska jag hämta nummerlapp till Göteborgsvarvet samt träffa Thoekl1 för att instruera hur man lägger in nya skatter på datorn. Började med ett försök på Helix #1 men utan resultat. Hade bara iPhonen med idag. Fortsätter till Helix #2 men kunde inte söka då ett äldre muggarpar jobbade i trädgården. Susar vidare och Fallen Tree där kunde jag inte ens stanna så jag drar till Torpasjön. Kom till Ta ett varv runt Torpadammen, där jag gått bet tidigare i vår. Nu gick jag rakt på gömstället men det funkade inte, måste göra om multin :(. Vem möter jag om inte min ”keps”namne”   Ragge1 en trevlig pratstund, då vi inte haft tillfälle att snacka så mycket tidigare. Loggade honom och hoppades att dagen skulle bli bättre nu och det blev den, får nya koordinater lite längre in i skogen och där hittades cachen. Vidare till Elvakungen och Fallen tree. Dessa gick bra så jag tänker ge Helix #2Helix #1 var sin ny chans. Båda hittades efter en stunds letande. De var väl gömda och det kändes gôtt att åka hem med dessa loggade.

Nu är det fokus på Göteborgsvarvet…

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 22 maj 2011 i Uncategorized

 

2 svar till “Rävekärr och Högsbo (#1961-1983)

  1. Hallén

    22 maj 2011 at 16:40

    He he… tydligen har jag gått för långt! Dessutom tänker jag fortsätta på den vägen, riktiga långturer är härliga.

    Roligt att få en uppdatering av cachandet den senaste tiden.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: