RSS

Kortedala, Bergsjön, Lärjedalen (#1947-1960)

08 Maj

Uppdaterad 9 maj kl. 11.19.

Japp fredag igen och dags för en runda.

Idag kändes en tur norrut till mina barndomstrakter som ett riktigt bra val. 14 av 16 cacher på 4 timmar får man vara nöjd med.

Nymånegrottan

Utsikt från Nymånegrottan

Startar med Nymånegrottan som jag gjorde ett försök på i vintras men då var det så isigt att jag inte kom ”runt” hörnet. Depeche Mode #5: Never Let Me Down Again var både snabb och enkel. Vid Citytorget High kände jag en påtaglig känsla av barndom. Både angenäma och mindre angenäma. Här i trakten hade jag mina antagonister :(. Nästa cache KV #7 – Allhelgonakyrkan påminde mig om min konfirmation som ägde rum just i denna kyrka. Hmmm det var länge sedan nu. 🙂

Allhelgonakyrkan

Så till Avstigning 6:an som är lagd av Thoekl1 som jag stöttat så att han kommit igång. Snart kommer fler cachar av Thoekl1 misstänker jag då han önskat mer hjälp om hur man skapar egna gömmor. Så vidare till Norra Kortedala som även den var både snabb och enkel.

Ibland blir man överraskad och vid No fragrance blev jag positivt överraskad. Mest för att jag hade tur som kom nu innan andra växtligheter tagit över sökområdet och cachen kunde urskiljas ganska lätt. Men det är också kul med annorlunda skatter, liksom Tango#2 och Blue Forest  var trevliga skatter. Där emellan missade jag två skatter 😦 Tango #1 återställdes samma dag så den kunde jag naturligtvis inte hitta men The box var besvärlig… Får återkomma med nya krafter. Avslutar denna ”cache-väg” med The Water Hole därefter vidare till Lärjedalen och Trillar och Rapids som båda var bra cachar.

Under en bro någonstans i Lärjedalen. Inte första gången man hamnat under en bro.

Trevligt med vattenporl...

Hör ni inte vattenporlet??? då kommer en filmsnutt igen. (Oj jag hade klipp in ett gammalt filminslag, nu ska det vara rätt.)

På hemvägen MPLL’s Vatten Intaget / Varuhuset som var ovanligt enkel för att vara en MPLL-cache. Dagens sista fick bli den nypublicerade Vallhamra bron hemmavid. Där tänkte jag vara smart och tog för givet att cachen skulle vara under bron, men ack jag fick en extra promenad… dock god TTF på denna.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 08 maj 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: