RSS

Björlanda (#1931-1942)

08 Maj

Svag vägren?

Oj vad tiden går när man har kul. Här är alltså förra fredagens utflykt. men först en kalendercache på onsdagen den 27 april. Skogslyktan i Slottsskogen var en mycket trevlig cache. Jag behövde ju inte mer än å sträcka på mig. men antar att andra kan beöva pinnar och andra tillhyggen till hjälp.

Fredag den 29 april och vart ska man ställa kosan idag? Björlanda kile har en trevlig serie (tror jag) som heter Osbäcken. Tanken är att man ska börja med nr 1 och där får man koordinaterna till nr 2 och där får man koordinaterna till nr 3. På så sätt kan man inte göra annat än att plocka den i tur och ordning. Men först plockar jag jasy’s Anchor Away som är en liten multi med start ute på piren. Bra start och uppvärmning innan Osbäcken 01 – Marina.

Den var dock inte så svår bara man kommer rätt runt den yviga busken. En vanlig trad. Hpl Volvohovdalen kom i vägen och måste ju elimineras när man ändå ”kör över den”. Hinten var kul och jag förstod nog vad som avsågs. Osbäcken 02 – First bridge var naturligtvis en fin gammal bro. VARNING FÖR #5 är MPLL’s serie om lustiga skyltar. Här stod man mitt bland alla mugglarungar som var ute på rast och ett yngel kom fram och frågade vad jag gjorde. -Hmmm, kollar mobilen…  men sedan när de fortsatte med sitt fotbollsspekande kunde cachen lokaliseras. Skra Bro, var ytterligare en brocache, dock ingen sevärd bro men cache som cache. De ska loggas.

Blåsippor vid Osbäcken nr 3

Hmmm ser ju bra ut...

Hur ska jag göra för att komma över ...? hoppa naturligtvis!

Vidare till Osbäcken 03 – ViewOsbäcken 04 – Pond och Osbäcken 05 – Second Bridge innan det var dags för dagens höjdare, Oj vad det ekar.

Här har jag varit förut och kom inte upp, nu hade jag tagit med det tunga artelleriet och cachen besegrades lätt. just som jag står och loggar ringer frugan, var det inte lite typiskt. Det gällde att inte tappa greppet och telefonen.

Vitsippor vid Osbäcken nr 6 - finalen

Avslutningsvis Osbäcken 06 – Final som liksom övriga cacher i serie var mycket trevlig och lagom svåra. Stort tack till Jasy för denna serie.

Bildbevis #1

Märkliga träd

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 08 maj 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: