RSS

Lite åt Bergsjön (#1917-1927)

01 Maj

v 16 och lite av baksmälla efter rekordresan till Dublin, men redan dagen efter måste man ta en återställare och jag hittade en på lagom avstånd från jobbet. Det fick bli en lunch-cache den 18 april och en promenad till Ideal vid Johanneskyrkan. Den hade tydligen lossat från sitt fäste men det hindrade inte mig. Jag hade lärt mig både ett och annat i sällskap med Hallén i dagarna två… Det blev till att använda hjärnan en stund och så värkte jag fram en idé. Strax var loggremsan besegrad. Efter ett par dagar undrade ägaren var cachen var och den var ju där… verkar som den lossat flera gånger sedan dess.

21 april och sedvanlig fredagsrunda? nja det är ju inte ens fredag men är det påsk så är det. Torsdagsrunda blev det i stället som startade på hemmaplan där jag har några höga T-rankingar. TheMountainRövargrottan NG, hittades med lite tur och skicklighet.

The Mountin

Nya rövargrottan

Äntligen på väg ut från rövargrottan

Så vidare mot Bergsjön och Malkolms leksaks-skatt, och fram till exploristens cykelbanecachar.

Mysig vy vid leksaks-skatten...

Den första hittade jag inte, den andra hittade jag inte och den tredje hittade jag inte heller. Pinsamt! och oj, oj, oj ännu mera pinsamt. Vem kommer mot min på sin moped?? explorist så klart! Då kan jag ju inte smyga med detta. Dock var den tredje DNF:ad av flera och med explorist vid min sida kunde vi konstatera att Cykelbana längs Bergsjövägen 3 var borta, men nu är den reparerad (och loggad av mig).

Våren är som bäst vid explorists cykelbana?

Vidare tillbaka till Cykelbana längs Bergsjövägen 2, och här såg explorist att den låg utspridd på GC-banan…ca 10 meter ifrån, (hur kunde jag missa det? måste ha tittat djupt i GPS:en) så den var ju inte på sin plats i alla fall. Det känns ju lite skönt att dessa två inte var på plats. Det är alltid svårare att logga cachar som inte finns!)

Men vid Cykelbana längs Bergsjövägen 1, fanns cachen på sin plats och mycket smart gömt, jag letade på ett för litet sökområde. Hade jag bara utökat lite till hade jag kanske hittat den. Nu flyttade explorist den lite närmare noll-punkten. Så lämnade jag Patrik här så han fick åka vidare hemåt. Själv tänkte jag försöka mig på MACTEP N MAPRAPNTA, som jag gått bet på en gång tidigare för ett år sedan. Ser att senaste DNF:er gäller vinterns bravader och gör ett försök men nix den hittades inte. Avslutar med Bergsjöns ankdamm efter denna mycket växlande caching-dag. Denna loggades efter en stunds letande.

Bergsjöns ankdamm

22 april och ett besök hos dottern i Uddevalla. Passar på att logga dagens kalender-cache här. Stickan är den som ligger närmast. Har ju loggat några i Uddevalla nu.

Stickan i Uddevalla

23 april och efter sedvanlig loppis hade vi (frugan och jag) en håltimme tills vi skulle besöka gunina. Passar på att logga Ruddalen som jag haft problem med tidigare samt mysteryn P. L. Dream Lineup som jag löst för ganska länge sedan.

Årets sista snö vid Ruddalen

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 01 maj 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: