RSS

v.14 + Event (#1854-1862)

10 Apr

Ytterligare en vecka är avverkad och det är dags att summera vad som hänt.

2 april och en avstickare till KV #57 – Ansgarskyrkan.

Ansgarskyrkan

Den 6 april hade jag ett kort ärende till Lilla Edet och passade på att plocka mc 10 återvinning e kul i Älvängen, borde inte vara problem men i mina finkläder och finskor (inte finskor utan fin-skor :)) var det blöta gräset en riktig utmaning.

Den 8 april var det så åter fredag och i väntan på att revisor skulle höra av sig drog jag mot Utby/Bergsjön. Jag hann dock bara med I ❤ Pizza och Utby TB-hotell i vilken jag plockade 4 TB för vidare färd till Irland (den 15 april). Jag tyckte det såg ut som exploristens flaska men den kändes lite stor att ta med :(. Då ringde revisorn och jag drog till Sisjön och hann inte med Bergsjöcacharna idag. Istället tog jag Mountains of Muppets som jag fått lite hjälp av min vän Gunina därefter Einstein som jag fick hjälp av j.pixbo med (enda som känns lite fel med denna är att jag inte har en susning om hur det skulle räknas ut). Så vidare till ”Birthday” och även denna fick jag en hint av j.pixbo. Det är kul att lösa mysterys, men när man inte fattar ett smack är det skönt att få en vink så man hamnar i rätt tankebana, så stort tack för vinterns samtal med j.pixbo.

Utby TB-hotell

Fredagens höjdpunkt var väl eventet Americana Cache Celebration Event på Götaplatsen. Ända fram till 18.00 hade väl vädret varit kanonfint. Nu blev det delvis skugga på platsen och vinden blev kallare igen. Dock fick vi mötas igen alla goa jägare. Jag fick tillfälle att snacka med några fler än vanligt. Noterade några TB och de ville tydligen till Irland, så jag ska försöka trycka ner dem i någon låda. Snabbtolkade för thoekl1 samtidigt som jag filmade Jasy’s inledningstal. Tolkningen var väl okey (en slags resumétolkning) men filmandet blev katastrof. Det blev inget så jag har ingen film att publicera. Detta bevisar väl bara att killar ska inte göra två saker samtidigt.

Americana cache Celebration Event

Därefter lyckades jag lista ut hur knatten Haider och Peach löste min senaste cache Motioncenter. Hmmm inte som jag tänkt mig men okey det var kreativt och kanske ett typiskt FTF-initiativ. Hallén däremot (som missade eventet) hade dock gjort som jag tänkt. Dvs. funderat ett tag och hämtat något lämpligt attribut.

Dessutom fick jag reda på att minst två cachare hamnat i bushen och det stämmer ju inte. Kollade koordinaterna igår och när de uppdaterades justerades GZ med ca 29 meter??? märkligt! Nåja kanske någonstans mittemellan. Tanken var inte att det skulle vara svårt att hitta ”vinkeln” utan steg två (loggningen).

Samlingsbild 1

En annan cache som vållat problem på senaste tiden är min mystery Konstverk och (litet) konstverk. Jag fick mail från stbackto under veckan som inte hittat rätt och jag gick förbi på torsdagen. Då var i stort sett hela konstverket borta??? jag fattar inte det men om det är blött ute kanske färgen ändras eller om kommunen har kört förbi och skurat muren? Idag kom j.annie fram och frågade om motivet och han hade fångat en bit av konstverket. Det får bli ett återbesök och ev. måste jag ändra på denna cache.

Samlingsbild 2

Eventet avslutades för min del på puben liksom för många andra men av någon anledning måste vi gått fel för vi följde the explorist och hamnade på Bishop Arms. Trodde vi skulle träffa Ninjatummen m.fl. men vi måste ”hamnat lätt på sne, finns det ingen som kan säga var vi e”.. Monway, Zcriptar, birtis, the explorist*2 och jag hade en mycket trevlig avslutning av kvällen.

Glada jägare på avlösning... Monway ringer sin muggarkompis för att försöka neutralisera samtalet men det lyckades inte efter ett tag ger sig mugglar för fikonspråket. Syns väl också att samarbetet mellam Patrik och hans fru är exeptionellt. Här kollar hon säkert nya cachar eller?

Igår hade frugan och jag tillsammans med en vän en utflykt till Lerum för att äta fint. Körde utmed Jonseredsvägen till Lerum och efter god mat passade jag på att logga Lerum #1. Inga svårigheter precis :), men en logg är alltid en logg.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 10 april 2011 i Uncategorized

 

2 svar till “v.14 + Event (#1854-1862)

 1. Hallén

  10 april 2011 at 19:01

  Kul att läsa om eventet, som jag missade… Hade tänkt vara kvar i centrum men blev klar tidigare än beräknat och åkte då tillbaka till cachingbasen. Då blev det inte av att åka in till Götaplatsen utan jag fastnade med andra saker!

  Skönt att höra att jag löste Motionscentrum på tänkt sätt! Även jag hamnade en bit ut i skogen först, men jag trodde inte på den platsen. Efter en stund bestämde sig min gps för att den rätta platsen verkligen var rätt, men det hade jag då redan konstaterat.

   
  • hebb99

   10 april 2011 at 20:27

   Synd du missade eventet men du och jag har ju något spännande att se fram emot :), på fredag gäller det.

   Jag har redan små fjärilar i magen… Detta är tjusningen med att planera för något riktigt stort och som bara kan upplevas av en biten geocache-jägare.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: