RSS

Kungälv o Frölunda (#1795-1810)

12 Mar

Men först en kalendercache den 8 mars på väg till mamma i Kortedala då passade jag på att logga Kvibergsnäs landeri. Det gick ju som på räls så jag skrev ”Tack för det, Televerket”. Så brukar jag säga om det går som planerat. Förvånad blev jag när ägaren kontaktade mig och trodde jag kände henne med tanke på loggen. Hon ville minsann veta vem jag är om jag vet vem hon är. Nej det var ju bara en ”slumpträff”.

Kvibergsnäs landeri

Så dags för nästa kalendercache den 10 mars och nu hade jag äntligen gjort klart Jasy’s mystery The bridges of Hisingen. Det hade smygit in en koordinatmiss efter en uppdatering. Inte konstigt jag fick fel hela tiden. En annan sak var att man skulle använda heltal vilket gjorde att jag fick klura lite extra på segelhöjden på Marieholmsbron, men då skulle man tydligen inte använda heltal. Jag provade ju alla varianter men eftersom koordinaterna inte stämde i GeoCheckern fick jag använda en livlina genom att kontakta ägaren… Så nu när denna och några andra mysterys i Kungälv var lösta så fick det bli en liten tur efter jobbet dit. Ytterby ruinKalles cacheRing in 2011Happy guys loggades också. Här passerade jag cache #1800 :). Det känns långt kvar till the explorists 5.004 och Halléns 5.760.

En annan gammal bro, (nära "bridges of Hisingen"

Kalles Cash har bytt namn

Happy Guys hittades

Så var det äntligen dags för min fredagsjakt den 11 mars. Tog mig till Frölunda för att städa bort några ”skogscacher” som jag stört mig på att ha kvar på kartan… började dock med en  jasy’s Celebration cache som var en trevlig liten promenad vid Fiskebäck. Bronze AgeSkrevanBox in the forest!Near to opalsquareHill 937 eller Hamburger hillThe bush treeThe cliff with viewOcean View och på hemväg kunde jag inte låta bli att titta till Haider’s DECKARE.

A walk to jasy's celebration cache

På väg till "Box in the forest"

Tur jag hittade cachen på en gång. Det kunde lika gärna blivit en DNF...

Visst finns det utsikter i Frölunda, här vid Bgel's "Hill 937..."

Hmmm. visst är det Bgel's cache även här någonstans...

Avslutningsvis "The cliff with the view"

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 mars 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: