RSS

Diverse (#1731-1749)

16 Feb

Gbg bödlar

Vad gör egentligen hebb undrar säkert många av ordningen…. Inte mycket får jag tyvärr meddela. Har efter min öresa till bl.a. Brännö haft fyra veckor med hosta, varav de första två med frossa och värk och inne sittande. Därför missade jag några kalenderdagar i slutet av januari.

Jag tröstar mig med att jag lyckas ändå inte fylla kalendern helt förrän nästa år med skottdagen och då är målet att kalendercacharna ska vara klara till 100%.

Its not a warzone...

Nå, jag har inte varit helt sysslolös utan fördrivit tiden med att lösa några mysterys och satsat på några kalendercaher.

Den 22 januari hade jag ännu inte blivit sjuk och TMR68, Hallén och undertecknad skulle göra ett andra försök på Ingabos More than you think !! men först plockade vi några nysläppta cacher i Gråbo. Lyckades snuva Ingabo och Monway på en FTF med Badplatsen i Gråbo #1 – Annesjön. Snacka om ”off”. Ca 30 meter från GZ. Men vi tog den och begav oss till nästa två cachar, Alsjöns vägförening och Scoutstugan vid Grimmetjärn. Man kan väl säga att Ingabo och Monway snuvade oss på två FTF:er men det talar vi inte om.

Så laddade vi all arsenal vi hade på More than you think !! och efter några taffliga försök fick vi en välförtjänt STF, bara en månad efter FTF:en. Vi konstaterade att vi inte behövde använda GP:n så den tog vi hem igen. Sen kom som sagt influensan i veckorna två…

Bridge too

Den 2 feb vågade jag mig ut igen och tog en enkel kalendercache, Kolletorp som plockas med försiktiga fingrar.

3 feb och dags för en tur till Utby och Stora Lekplatsen. Inga problem med denna och den togs utan stege (förstår inte vad man ska med stege till?)

Zodiac of Gbg - Vattumannen

Den 4 feb kollade jag mailen och en ny cache i Utby, som plingade redan på kvällen innan var fortfarande inte loggad??? bara att kolla läget… Lilla Lekplatsen är beskaffad med en liten cache kan jag säga. Det tog ett tag innan den hittades och jag kan förstå om någon letat i mörkret så är den inte lätt att hitta, men jag kom just som det var morgonljus och kunde lulla runt lite. Men det är som det brukar vara, när man väl hittat den undrar man hur man kunde missa den. Åkte hem och plötsligt publicerades Hingman och versalluderingen och faktiskt löste jag den på en gång. Sedan upptäckte jag att jag var tre timmar för sen med lösningen så jag skulle inte vara först ändå. På plats hittade jag inget som påminde om hinten och heller ingen cache. Åkte hemåt men kom på att jag löst Göteborgs Bödlar som ligger på vägen hem. Det fick bli ett försök på den och fast jag hittade ”hinten” fanns där ingen cache. Tur jag läste loggarna för det framgick att det fanns fler likadana hinter och efter en stunds letande och lite off hittades denna lilla nano.

Tha big woman

Väl hemma och efter loggad DNF och önskemål om Geochecker som kan bekräfta koordinaterna fick jag ett mail att jag var på rätt ställe och en vink om hinten. Då gjordes ett nytt försök dagen efter den 8 feb och nu togs Hingman och versalluderingen i ett nafs och denna är väl värd en favoritpoäng.

9 feb en kalendercache på Hisingen: Asfaltsdjungeln

10 feb en kalendercache i Sävedalen: Gott mos.

Kållereds Samarbete

11 feb en fredagstur efter jobbet: Its not a warzone…, sedan Bridge too, och sedan Zodiac of GBG – Aquarius (Vattumannen) som låg lite avsides men jag hade lite tur för på dagen är grinden öpen och det var bara att traska ut på kullen och inkassera en logg, vidare till, Tha big woman och till sist en sväng till Near XtreemGroup. Denna var inte loggad så jag förstod att den är lite svår. Stannar tre meter från GZ och kikar och funderar då kommer en gammal bekantoch det förvånade mig inte egentligen. Monway finns allt i faggorna när det vankas FTF. Vi kikade runt och Monway hade gjort allt utom xxxxx och det kunde vi ändå inte testa på plats så det blev till att lämna platsen utan signatur i loggboken, men jag kommer tillbaka.

12 feb var vi i Kållered och kollade iPhonen om det fanns något av värde och det gjorde det så då loggades Kållereds Samarbete. Den har inte loggats sedan sept 2010 så det kändes ju gött att hitta den.

GC-väg Diseröd

13 feb en kalendercahe när frugan och jag hade ett ärende till Västerlanda och passade på att ta en cache i Diseröd, GC-väg Kungälv-Diseröd #2.

14 feb och en FTF-chans på Ånäsfältet, efter att lämnat frugan på jobbet kollade jag cachen och den var tom och fin. ”Tack för den, Televerket!”

Ånäsfältet

16 feb idag och jag hade planerat en annan cache som kalendercahe men på eftermiddagen plingade mailen och KV #56 – Härlanda kyrka var släppt. Exakt ”på” min reseväg till och från jobbet. Usch! hemska tanke. Det var bara att se till att eliminera denna så fort som möjligt.

Jaha och nu sitter jag här och skriver (phu..) det blev en hel del i alla fall… tyckte inte det hade hänt så mycket när jag började skriva detta inlägg.

Nu ska jag kurera mig lite till och sedan se till att komma ut på lite längre utflykter… väl mött!

P.S. jag är förvånad att jag bibehåller min plats på rankingen… ca 185:e plats för jag trodde nog att alla hungriga jägare skulle passa på att passera mig och placera mig under 200-strecket men det verkar som vädret gjort att de oseriösa jägarna hållit sig inne… D.S.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 16 februari 2011 i Uncategorized

 

2 svar till “Diverse (#1731-1749)

 1. Hallén

  17 februari 2011 at 15:36

  Kul att läsa! Skönt att se att du är ute och jagar burk igen som en normalfrisk geocachare!!

   
  • hebb99

   17 februari 2011 at 18:02

   Tack för uppmuntran… känner mig nog fortfarande 80 %-ig så man får ta det ”isigt” några dagar till…

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: