RSS

Tomten finns…

09 Jan

För att återkoppla på TMR:s oro för tomten har jag hittat ytterligare bevis som styrker hans existens och enligt denna sida beskrivs snabbheten under juldagen/afton då alla hem ska besökas. Titta här och njut och var säker på att tomten kommer även 2011.

Bara han har en bra GPS, och med en  iGo är jag övertygad att han hittar fram, enligt mig den bästa GPS:en för bilkörning i alla fall, då jag använde en sådan till och från Ungern 2009. Den innehåller nämligen en funktion som jag verkligen saknar i dagens GPS:er. Att automatiskt skifta från 3D till eagleeye 2D när man inte har någon manöver inom 3 km (något tomten säkert uppskattar).

När man ändå ska köra typ 30 mil på motorvägen vill man ju inte ha en 3D-vy utan få en översiktskarta på var man befinner sig. Detta borde varit självklart men så är det inte. Det kunde ju finnas som alternativ iaf. Detta har jag försökt maila Navigon om utan resultat, då jag ju använder Navigon i iPhonen. (För den observante vet jag att det numera finns iGo till iPhonen, men har man redan lagt 500 spänn på Navigon Nordic, tar det emot att lägga ytterligare 500 spänn på iGo Western Europe) och dessutom vet jag inte om funktionen finns i iPhone varianten.

Någon som vet får gärna höra av sig.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 09 januari 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: