RSS

Årets start Lerum + Bridge… (#1707-1720)

07 Jan

Gbgs UFO

3 januari och årets första tillfälle till en runda och provar lyckan i Lerum, The Lerum Bridges #5,blev en mycket bra start då den hittades direkt. Så vidare till nästa bro The Lerum Bridges #4, och plötsligt blev det besvärligt. Letade ganska länge utan framgång. Fortsatte till The Lerum bridges #2 Frödingsbron, hmmm undrar vart bro 3 tog vägen… (nu i efterhand förstår jag att den kom inte med i min GPX-fil då jag valde vintersäkra cacher. Dock var det väldigt isigt och brant här så jag gav enkelt upp och tänkte att återkomma när snön smält bort. Dessutom började jag må lite konstigt, matt och allmänt knepig så koncentrationen sjönk snabbt. Dock inte värre än att jag ville fortsätta vidare till The Lerum bridges #1 Häradsbron, och här gick det lite bättre igen men fy vad kallt om fingrarna. Vidare till The Lerum bridges #6 Brobacken, som också hittades enkelt, men sedan var det slut på turen. Först en DNF på The Lerum bridges #7 Holma bro, och sedan en kanske mer väntad DNF på More than you think !!. Här letades både uppe och nere, framför och bakom men inget spår efter någon cache. Sedan läste jag att den ska inte vara på eller i anslagstavlan och då fick jag mina aningar. Måste dock fylla på verktygsväskan med ett specialverktyg.

Fotspår i snön vid Gbgs UFO, undras vems det kan vara?

4 januari och dags för en kalenderdagscache. Det fick bli Bridge Faive, enkel och snabb när jag ändå hade vägen förbi. Lite senare på dagen fick jag en liten lucka och passerade Guldheden och då passade jag på att ta Gothenburg International UFO Airport som var en ny kreativ lösning, dock enkel att hitta, men nya lösningar är alltid välkomna

5 januari och ytterligare en kalendercache, dags för ytterligare en av bgels cacher (fd. benrangel) Bridge… och här var det snösäkert visst men inte vägen fram och tillbaka.. Fick lov att studsa över snön, det hjälpte föga och jag fick skrapa snön ur skorna och fy vad kallt det var idag också. Kopplade av på 421 med en choklad och kollade iPhonen och hittade Gowalla (på nytt) och loggade in mig.

TMR68 lyckas gräva fram en buske och en cache i Lerum.

7 januari och Hallén inbjud mig till en tur med TMR68 till Lerum för att attackera Ingabos 5-stjärniga igen. Visst  och nya verktyg på plats så drog kärran ut kl. 10.00 till More than you think !! igen. Denna gången hade jag på känn att det skulle lösas sig. Jag ägnade mig åt mitt projekt på plats medan Hallén och TMR68 letade på övriga platser.

Arbetsledaren??

Vi samlades så småningom allt mer och mer till mitt projekt som nog till 50% var rätt och känslan fanns där men det ville sig inte riktigt. Efter en timme var vi tvungna att kolla ägaren om vi var på rätt spår och det var vi. Vi hade kommit på en lösning och och nu får vi återkomma en gång till, mer vill jag inte säga. Nedslående?? nejdå, vi är tre glada cachare som tröstar oss med närliggande cachare på hemvägen…

En väg i Lerum

för min del blir det Gårdar & Hus i Lerum 11, HallsåsGeoEMBASSY of Spain in SwedenGårdar & Hus i Lerum 1, Aspenäs HerrgårdSparköpE20 Nanos #1Gullringsbo broGårdar & Hus i Lerum 3, BondegårdenJonsereds bäverspår alla mer eller mindre enkla, några andra som vi gav upp på grund av snö… (tja något måste vi ju skylla på). På väg till bäverspåret passade jag på att försöka filma med iPhonen och samtidigt hänga med i proffsens tempo men det var inte lätt, bäst att plocka ner kameran och sikta fötterna i deras fotspår för att minimera snön i mina skor.. 🙂 (dessa två filmer kommer i en uppdatering eller i ett eget inlägg senare för nu ska jag sussa… natti, natti!

Tack för idag!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 07 januari 2011 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: