RSS

Olskroken – Liseberg (#1681-1685)

20 Dec

19 dec och åter en ”antal-dagar-i-streck-cache” och ett besök till Alvhem så plockades GKV #44 – Surte kyrka. Tur jag läste Halléns blogg att medtaga ishacka så jag tog med isdubben och dem hade jag stor glädje av.

Idag (20 dec) startade jakten redan på eftermiddagen med Håkan Hellström – 10-årsjubileum en mystery som var enkel att lösa och enkel att logga. Men trevlig mystery som gav lite HH-musik via spotify. Så vidare till  The Railway Bridge. Den hade jag kollat tidigare men gått bet så jag läste på och hade mina aningar. På plats letade jag och letade men ingen cache???? 30 minuter senare och svinkallt om fingrarna. Brrrr. Nej dags för en livlina: Hallén – och han kunde bara bekräfta att jag sökt på rätt ställe. Nu kunde jag dock avgränsa letandet till ett specifikt läge och ställe. Dock ingen cache. Då var det dags för nästa livlina – ”hängslena” – nej skojar bara… hängslen har jag inte och det hade inte hjälpt men jag gick till blen och hämtade ”tandläkarspegeln” (modell större) och då kunde jag inspektera ytan millimeter för millimeter. och då fick jag skämmas. Den var ju där… får skylla på domnande fingrar (något måste man skylla på) . Nåja, vad är väl en bal på slottet…. Slutet gott allting gott.

På kvällen var det dags för Christmas event in Gothenburg – Tomtar på loftet! Ett litet event av Hallén och bgr01 som gav oss tillfälle att umgås och snacka geocaching. Kul att träffa Thoekl1 och Ninen2 som jag känner sedan tidigare. Vi körde femkamp och loggade Genom Liseberg tillsammans.

Räkna med mer läsning i Halléns och The Explorists bloggar och kanske i Blaufish också…

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 20 december 2010 i Uncategorized

 

2 svar till “Olskroken – Liseberg (#1681-1685)

  1. halln

    21 december 2010 at 7:35

    Härliga bilder!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: