RSS

Mellbyleden m.m. (#1591-1605)

31 Okt

20 oktober och åter dags för en ”kalendercache”, det fick bli View of Bananpiren. Helt klart nära att jag mailade den rekommenderade mailadressen för att få en extra hint, men det behövdes inte, men fy va kallt om fingrarna.

22 oktober och dagens fredagsnöje med en tur till Mellbyleden. Började med Cykelbana längs Mellbyleden 3 men fick se mig besegrad, fortsatte till Cykelbana längs Mellbyleden 4, som hittades snabbt och vidare till Cykelbana längs Mellbyleden 5, som hittades lika snabbt och tanken om att återvända till nr 3 väcktes, började ana hur den kunde vara gömd… dock fortsatte jag till Cykelbana längs Mellbyleden 6 Nano, som hittades efter en liten stunds letande. Vidare till Holy Water som hittades på sista tänkbara gömställe, men nästan det enklaste ställe (tvärt emot hur Explorist brukar gömma sina cachar), Så till Cykelbana längs Mellbyleden 7, som var en riktigt bra cache, synd att kamufaget inte håller riktigt men det ser man inte direkt och nu bestämmer jag mig att återgå till Cykelbana längs Mellbyleden 3. Skulle leta i en hålighet tänkte jag men just som jag passerar ett misstänkt naturföremål måste man bara kolla närmare. Undras om inte…. JO, där var den ju. Det gick ju snabbt.

Dags att inviga min teleskopstege så jag åker till Mölndal och tar då en ”enkelt” Johan Falk, tack för den! Tänkte även ta Under a bridge… också, men oj så högt det var. Inte en chans med min lilla stege (3,8 m) hade ju behövt minst 10 m här… får väl köpa en skylift nästa gång… 😦

27 oktober och dags för ytterligare en ”kalendercache”. Denna gång i Stockholm, då jag var där på en konferens. Meat Packing District låg precis utanför dövas hus vid slakthusplan nära Globen.

29 oktober och dags för en sedvanlig ”kalendercache”. Här gav tillfälle att beskåda Skårs gård som ligger fint vid Skår…

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 31 oktober 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: