RSS

Stockholm (#1579-1590)

20 Okt

Eriksbergsplan

18 oktober

En kurs i Stockholm, hmmm då måste man väl åka upp minst en dag före? Självklart! På plats började jag en liten tur rnorrut och sedan österut mot Hotell Birger Jarl. Startade med den missade Cinema 1 – Sergel och nu hade man gjort om platsen. Nu var det en ramp i galler och fast jag såg och misstänkte ”hörnet” gav jag mig på rampen för det verkade vara det mest uppenbara gömstället. Efter en stunds letande ställde jag mig och läste loggar och en annan person med barnvagn kom fram och betedde sig misstänkt, bäst att vara stilla tänkte jag och mycket riktigt han börjar leta efter något och börjar i ”hörnet” och hittar cachen direkt och jag ger mig till känna. Han var nybörjare sa han?? Va pinsamt, här står jag och fumlar med mina ca 1500.

Kungsträdgården

Nåväl bara att tacka för hjälpen och dra vidare ”som om inget hänt” till ”Park vid Centralbadet.” som jag gått bet på tidigare. Ingen lycka idag heller och efter ca 30 minuter ger jag upp 😦 och går vidare till hotellet.

Black belt

Efter incheckning och laddning av GPS:en var det dags att gå en runda och några enklare cacher: LuntmakargatanEriksbergsplanRoslagsbanan, Engelbrektsplan, samt Kungsträdgården avklarades med bravur. Nu hade mörkret sänkt sig och att söka med ficklampa brukar vara bra, så kanske man ska ge Park vid Centralbadet. en chans till. Sagt och gjort och på plats letas förbrilt i ca 10 minuter utan resultat då kommer två tjejer samt ett äldre par (kanske ena tjejens föräldrar?) Vi letar lite trevande och efter ca 15 minuter ger de upp och ska återkomma med nya krafter. Det känns tungt just nu. Ska jag gå? Nej, absolut inte. Läser loggarna och där vittnar de om att man hittar cachen där den borde vara och det finns bara två tänkbara platser (tycker jag) så ”back to scratch” för femtioelfte gången. Nix på första stället och om man skulle försöka treva bakom det andra stället.

Hemma hos Astrid

Yess där var den. Så enkelt det varit om den istället låg där hinten angav… men men nu känns allt mycket bättre. Glad i hågen vidare till Black BeltSinnenas TrädgårdTMW – N2 Bjurmans OfficeHemma hos Astrid, ,TMW – N1 UpplandsgatanLibra-the Cache som väl kan betraktas som dussincacher.

TMW - N1 Upplandsgatan

19 oktober plockar jag dagens kalendercache, Spökparken som var kreativ och snyggt gjord!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 20 oktober 2010 i Uncategorized

 

Ett svar till “Stockholm (#1579-1590)

  1. halln

    22 oktober 2010 at 14:10

    Kul att se lite Stockholmscaching! Det är väl snart läge att ta en tur dit igen, man kan ju alltid låtsas att man skall besöka Riksarkivet…..

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: