RSS

Ny cache (#17) Blacktjärn

15 Aug

Så fick jag äntligen fart och placerade min 6:e i serien om mina gatunamn i Robertshöjd, Tema RH – Blacktjärn. Jag passade på att döpa om mina gamla cacher till ”Tema RH” för att de ska ”höra ihop”.

Publicering skedde ganska sent så jag förväntar mig att endast inbitna FTF:are ger sig ut… Kanske ingen som orkar ut! Hallén har redan kastat in handduken. Får se om TMR68 eller explorist tar den ikväll? kanske jsson? annars har Hallén den som i en ask imorgon bitti före jobbet.

Ett hedersomnämnande till TMR68 som tipsade mig om platsen… om någon tycker vägen dit är knölig får ni skälla på honom… :).

Idag när jag gick dit hade jag som vanligt lågskor. När jag som bäst promenerade mellan östra och västra långvattnet började det spöregna… snacka om blöta skor och strumpor..och shorts och tröja (trots regncape… kanske fick jag för gammal ost som jag gett andra på mina ”moss-cacher”

Tillägg: Grattis TMR68… FTF denna härliga dag…. lagom fuktigt i markerna… och jsson till STF och för er båda som trotsade den sena timmen….

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 15 augusti 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: