RSS

Ny cache (#16) Johannebergs Landeri

11 Aug

Så var det dags igen för en ny cache, Johannebergs Landeri. Denna gången förvarnade jag inte men The Explorist var snabb men inte lika snabb som PeachSwe som gratuleras till en FTF på denna ”nygamla” cache. Även jsson var på hugget men fick nöja sig med en TTF.

Först hade jag tänkt adoptera den gamla som Jozii arkiverade men medan jag väntade på hans svar tyckte jag det vore trevligare med en historisk cache som jag vurmar lite extra för… Det är så trevligt med ”gamla Göteborg”… Det fanns heller inget direkt som gjorde att just den gamla skulle vara kvar än just platsen och att jag hade min första FTF på den. Därför känner jag extra för denna plats.

Så fick det bli och dessutom ges samtliga som loggat den gamla cachen chans att logga den nya…  Mer kul så och chans för Hallén att logga en kalendercache så småningom…, happy hunting!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 11 augusti 2010 i Uncategorized

 

2 svar till “Ny cache (#16) Johannebergs Landeri

 1. halln

  12 augusti 2010 at 6:32

  Jag kunde inte vänta på en tom lucka, det är ju drygt en månad till nästa kalenderlucka. Det blev en gryningsräd! Snabbt hittad exakt där jag hittat liknande burkar förr… Mycket trevligt att det blev en burk som berättar om områdets historia – det är helt i min smak som du vet!

   
  • hebb99

   12 augusti 2010 at 7:41

   Det skulle vara intressant att veta vad den ”första” cachen på platsen hette och handlade om, om du vet?

   Den senaste vet nog de flera hette Församlingsfakulteten och vad den handlade om men som sagt den före… Kanske hade den anknytning till landeriet?

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: