RSS

Mölnlycke (#1364-1372)

05 Aug

Hälsans Stig Mölnlycke

Den 3 augusti var det åter dags för en liten utflykt, först till LEJONET & BJÖRNEN som var en mycket välgjord cache. Jag hade min aning direkt men den var så välgjord att jag tog gömman som sanning och fortsatte leta runt tills det var dags att ”börja om ” igen…  då fann jag den. Mycket snyggt. Så vidare ut till Mölnlycke och rensa en hel del nya cacher. Hälsans Stig Mölnlycke #1Hälsans Stig Mölnlycke #2Hälsans Stig Mölnlycke #6Hälsans Stig Mölnlycke #7Hälsans Stig Mölnlycke #4Hälsans Stig Mölnlycke #5, (tvåan hade jag tagit vid ett annat tillfälle).

Hälsans Stig Mölnlycke

"Hälsans Stig Mölnlycke"-En bro....?

Fortfarande gott om tid så tänkte jag ta Lilla och Stora Dämmet men ack vad jag sökte och sökte efter ”lilla”. Hela beskrivning stod på engelska och när man läser snabbt på vägen missar man lite och sedan blir man ”blind” när man läser om det, för har man uppfattat en sak som klar är det svårt att ändra på det. Jag antog att koordinaterna var dåliga och därför skrev ägaren om hur man kunde finna rätt genom att stega sig fram. I en halvtimme letade jag bara och sedan i ytterligare en kvart letade jag enligt texten… detta hjälpte föga och jag tar Stora Dämmet under tiden och hoppas jag kommer på något under tiden.

Odjur vid Lilla Dämmet

Ytterligare odjur vid Lilla Dämmet

Stora Dämmet hittades direkt så det blev till att läsa texten igen på tillbakavägen och jag lyckades klura ut att bent tube betyder böjt rör och några rör hade jag sett så då var det bara att plocka den. Men men inte fanns det någon cache i det röret som är böjt. Ringer en livlina (Hallén) och fick inget direkt som löste problemet (det ska sägas till Halléns försvar att det var flera år sedan han tog den). Däremot sa Hallén att cachen var offset, dvs att man ska gå en bit, det trodde jag att jag fattat och löst men efter en stund insåg jag att kanske skulle man gå ytterligare en bit?? kollar igen och javisst så står det. Koordinaterna leder till sågen, cachen ligger ytterligare 50 meter bort…… phu hur dum får man va? men nu hittades Lilla Dämmet lätt som en plätt.

Stora Dämmet

Stora Dämmet

Tomma rör vid Lilla Dämmet

Det mesta undersöktes noga vid Lilla Dämmet

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 05 augusti 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: