RSS

Hälsö 19- 26 juli (#1317-1324)

03 Aug

XSS

Semestern på Hälsö under vecka 27.

Den 19 juli började jag (och frugan) med X S S för att fylla min statistikkalender och cachen hittades utan problem. Lite kyligt första dagen på Hälsö. Jacka på! men resten av veckan var kanonvarm.

Den 20 juli åkte vi på en lite utflykt till Fotö och passade på att rensa… Jag har ju varit  på Hönö m.fl. öar tidiare så här fanns en ny Fotö Storavägen och jag måste ju säga att det var en av de sämsta placeringarna jag sett. Jag brukar säga/tycka att en cache ska vara utom ”stör-avstånd” till privata ägare, men denna var ju löjligt nära. Pinsamt att leta cache när man ska fumla på stenar vid en grindstolpe. Så vidare till Hummerviken som jag missat tidigare men som jag nu hittade direkt. Konstigt för jag letade ju på samma ställe förra gången?

Fotö

Den 22 juli åkte vi på en liten utflykt till Källö-Knippla och började med steg 1 på multin i Hamnen men tog en traditionell innan steg 2 uppe på höjden av ön. Både Summit och Källö-Knippla

"Summit"

kneps utan problem. lite hopp mellan bergen för att komma fram bara men inga problem för en stenget som mig :).

Multi på "Källö-Knippla"

Den 23 juli tog vi en liten utflykt till Hyppeln och räknade med lika fint resultat men ack vad jag bedrog mig. Redan på En lätt på Hyppeln fick jag leta onödigt länge. Både över och under och emellan men till sist så hittades cachen och som någon loggare skev att ”undrar hur länge denna får vara i fred för mugglare, tror jag inte det är någon större risk för muggling.

"En lätt på Hyppeln"

Yours Vally (Gavia #41)

Så vidare upp till toppen på berget och hopp och klättring i berget, men här kom första riktiga bakslaget. Var är cachen Hyppeln – Storval? Letade både länge och väl men till sist måste jag ge upp då frugan väntade nere på stigen…

"Caves of Hyppeln"

Vidare till Caves of Hyppeln som ju kräver lite krypning och ålning hade jag läst. In i första hålet i grottan var inga stora problem men sedan att åla sig in sista biten kände jag plötsligt liten…. eller rättare sagt för stor… här vill jag inte fastna, så det blev ett foto sista biten på några stenar som misstänkt döljer cachen. Får återkomma med det tunga artelleriet senare (dvs Hallén m.fl. om jag lyckas locka med dem)

"Caves of Hyppeln"

Den 24 juli avslutades cachingen på Hälsö  med en runda i Ersdalen. Ett mycket fint naturreservat på västra Hönö.

En fin bild från Hälsö

Först Yours Valley (Gavia #41) som hittades efter att jag först letat i ”fel grotta” så utökades sökområdet och visst finns det ”små grottor men frågan är om detta inte var en spricka. Därefter Ersdalen Earthcache) (som jag inte hitta min bild på dessutom har jag glömt skicka svaren till Matdeta så jag får väl göra ett nytt besök vid tillfälle). Sedan en promenad till Hönö #1 och sist till Hönö – Sandvik. Trist den var borta.. (tror jag och även föregående sökare…)

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 03 augusti 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: