RSS

Kärra (#1310-1316)

17 Jul

Den breda "vägen/stigen" till Ghostship

En liten runda till Kärra igår. Startade med Ghostship och tänkte väl att det blir en mjukstart… läste beskriviningen när jag går mot cachen… Hmmm en liten lurig cache tydligen… Sedan hittar jag en stig ner mot älven som ser lämplig ut (dvs någon har gått i gräset här).

Efter att nästan kommit ner till vattnet inser jag att jag borde varit betydligt längre åt norr?… läser senaste loggar och ser att Loove gjort samma erfarenhet och sedan gjort sin egen stig åt norr och visst bara några meter till och jag ser stigen ”nedtrampad sjögräs”. Det är ganska högt gräs och jag har bara shorts och här kommer ena efter andra brännässlan… hehe… inte kul men svettigt att bredda stigen… nu ser den nästan ut som en motorväg.

Ghostship

Väl framme skulle ju cachen hittas och när man är beredd på det värsta så hittar man den nästan omedelbart, skönt… och mycket fin cache… Så åter till vägen och promenad upp till Angeredsbron som jag nu var ganska säker på att finna detta andra besök och mycket riktigt, rakt på. Hmmm cachen var tom men sedan såg jag att loggrullen låg på marken så om du läser detta ”Explorist” bör du fixa ett lock till cachen…

Så vidare till Kärra centrum och en snabb logg på My fathers placeKärra Centrum (Home of Metalcachers) var betydligt besvärligare eftersom det kryllade av små mugglare som cyklade fram och tillbaka och tttade på mig hela tiden?? kanske syntes det att jag inte var en vanlig mugglare så jag fick avvika efter ett trevande sökförsök.

Kärra kyrka

Vidare till GKV #24 – Kärra kyrka, där två husägare stod och snackade med varandra och det kan ju ta tid så jag började det sedvanliga fotograferingstricket och strax gick herrarna iväg och cachen kunde enkelt lokaliseras och loggas. Tillbaka till Clarebergs Herrgård och en liten promenad förbi ridhuset kom jag till en lada och hade det inte varit för hinten hade jag nog gått förbi. Tror koordinaterna visar lite fel här eller om det studsade mot husväggen…

Clarebergs herrgård

Så dagens två sista cachar vid rastplatsen intill och man kunde ju köra en mindre väg ända fram utan att behöva köra ända till Kungälv för att komma ut på motorvägen och sedan in på rastplatsen. Första cachen, Rastplats Klareberg, var trevligt gömd i en liten skogsdunge och andra cachen, Welcome to GBG #2, i en stenmur (Usch för stenmurar)…  och minsann träffade inte mitt ben en liten brännässla just som jag var klar för dagen… Ajajaj, fy vad det sved.

Nu stundar snart en liten semester och stuga på Hälsö så då blir det att rensa på Öckerö-öarna.. om jag får med min muggar-fruga?? vi får se.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 juli 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: