RSS

Gbg runt (#1301-1309)

14 Jul

HISINGSkryssaren

HISINGSkryssaren Ingen vidare fart på cachandet de senaste dagarna… dock skärpte jag mig och tog sex st igår, men nu ska vi inte gå händelserna i förväg utan börjar med som jag tog i torsdags förra veckan. Först hade jag tänkt ta den som nr 1300 men jag blev grundlurad och på ”fel” plats fanns en cache som talade om att jag hittat fel cache.

På fredagen åkte jag till Landvetter för att ta en ”statistik-cache” 5# Härryda Poker Tour låg högt och besvärligt så det stämmer bra att det är en 1/3,5 ranking och någon sådan hade jag inte innan. Nu är jag uppe i 53 av 81 möjliga.

Igår (tisdag) blev det dags att samla lite mystery och delsteg. Började med Arkitekturvandring i Utby #9 Final som hittades lätt och smidigt. Dock stämde koordinaterna inte men med hinten gick det lättare. Så vidare till ”Åttaårsdagen” som jag påbörjat ifjol men inte orkat fortsätta på, nu klarades steg 2 av efter en hel del letande och så vidare till steg tre men det verkade inte stämma så jag avbröt den eftersom det var blött i skogen och här var rena sly-skogen. Sedan kom jag på att texten på steg ett kanske syftade på att ändra koordinaterna lite så det får jag testa en annan dag.

AstraZeneca

Så vidare till ngt enkelt, Lundbybadet, som mycket riktigt togs lätt. Vidare till Astra Zeneca för att ta steg 2 eftersom jag tog steg ett för några veckor sedan men då låste sig mobilen och även GPS:en och nu fick jag i mörkret plocka denna multi. Sedan ytterligare en mystery,

Sweet&Sour

Sweet & Sour. På plats en mycket fin plats och även här stämde koordinaterna dåligt men med cache ögat på skaft sökte jag mig till ett misstänkt föremål och vid närmare undersöknning fann jag denna cache.

Miljöarken

På hemvägen togs Miljöarken och The Wood Anemones som inte vållade några problem.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 14 juli 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: