RSS

Delsjön (#1265-1271)

28 Jun

Halléns earthcache

Igår var det dags att städa lite runt Delsjön. Hade några fantomen-cachar (nja, alltså riktiga skatter) kvar runt Stora Delsjön. Passade på att börja med Halléns earthcache A question of quartz -Carolus Linnaeus magic runes och med lite hjälp av mina tekniska färdigheter löstes denna. Vidare till FANTOMENS TRÄDHUS # 12, en mycket snygg cache, som jag inte visar på bild… hehe…

Fantomens Trädhus

Vidare till  HANDLAR JOE`S FYNDLÅDA # 19 och här fick jag leta länge… till sist kollade jag gamla loggar och fick ett tips direkt av balufish som nyss varit där i samma ärende. och med samma problem. Med rätt koordinater blir det mycket enklar.

Handlare Joe's fyndlåda

Så till fantomen-seriens sista cache *** FANTOMEN *** # 20 och det är med viss vemod man loggar denna. Men hoppas Fantomen ändrar sig och kommer med 20 nya cacher inom kort… :).

Fantomen - The final...

Så upp på cykeln och vidare till Svedsmossen Earthcache och dagens andra earth-cache. Inga problem med denna heller. Så dags för dagens eldprov. Hade ju läst loggarna så jag hade min livlina med mig och Glasbåt kunde loggas lugnt och tryggt. Så vidare till dagens sista cache Higher Grounds och efter Glasbåten var detta en barnlek…

En fantastik skön sommardag!

Svedsmosse Earthcache

Glasbåt

Higher grounds

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 28 juni 2010 i Uncategorized

 

Ett svar till “Delsjön (#1265-1271)

  1. Blaufish

    28 juni 2010 at 17:22

    Tänkte väl att det skulle komma någon till nytta, de vettiga koordinaterna var lååååångt nere bland gamla loggar när jag skulle kolla gamla loggar!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: