RSS

Delsjön (#1262-1263)

25 Jun

Rörmossen

Senaste dagarna har jag ägnat mig åt mina nya cachar i temat gatunamn i Robertshöjd, dvs en fortsättning på Bredmossegatan, Knipeflogsgatan… idag publicerades Rörmossen som ligger vackert utmed ”milen” nära Brudaremossenmasten. Tack vare detta kom jag upp i 10 utlagda cachar och steg i Badge-graderna till ”orange”.

Snart kommer flera cacher… bäva månne Hallén. Han vet inte om han ska FTF:a eller spara cacharna till tomma luckor i sin kalender… och tänka på sin terapi. Idag FTF:a Hallén (STORT GRATTIS). Här är en bild från Rörmossen som passar lika bra som dataskärmsbakgrund…

Sedan såg jag att jag själv hade en lucka i dagens kalender (25 juni) och passade då på att jogga en runda till delsjön och sedan runt lilla delsjön. En skön kvällsjogg, inte en enda annan joggare såg jag. Undras vart alla joggare tog vägen? Passade på att plocka två i ”cache-serien” Cache and Curry #7 och Winalota Cache #10.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 25 juni 2010 i Uncategorized

 

Ett svar till “Delsjön (#1262-1263)

  1. halln

    26 juni 2010 at 5:36

    Tack för ”Rörmossen”, nu gäller det alltså att vara stridsberedd! Har hört att andra FTF-jägare numera sover med kängorna på så jag får väl ta till än mer hårdföra metoder. Kanske kan man slå upp sitt tält mitt inne i Delsjöområdet och avvakta nästa pip i telefonen…. Inte för att man är beroende, inte jag inte… Men som hebb skriver, man kan spara cacher till en lucka i kalendern. Det är dock långt till nästa lucka, först den 18 september behöver jag fylla ett hål igen!

    Blir det FTF är det kul, annars är det lika roligt bara att cacha i Delsjöområdet – jag ser med förväntan fram emot nästa ”mossburk”.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: