RSS

Ströcachar och Frölunda-serien (#1217-1227)

28 Maj

Grönsakstorget

Onsdag morgon och skummar igenom mailen på jobbet och vad ser jag en nypublicerad cache. I bilden jag får upp ser jag inte när den publicerades men inser att jag missat den i mobilen. Men den ligger i Haga och jag jobbar på Järntorget så det är bara att ge sig iväg.

På väg till cachen försöker jag få igång iPhonen men inser att den hakat upp sig och det var därför push-mailen inte funkat. På plats vid Spångbergska fastigheten följs jag av en kille på cykel men han skulle in i huset och vips dyker en tjej upp och tittar misstänksamt på mig, Känner att jag måste förklara mig men hon sa att det är lugnt Cachedårar har hon sett ofta, hon hade någon som heter Per i huset.. 🙂 Hon ville få min hjälp med cachen men jag hade ju inte hunnit leta mer än under huslisten (och där var den inte…)

Strax efter Cherry B gått in (ja, det visade sig vara en geocachare) så hittade jag cachen. Lite trångt men annars inga stora problem.

Frölunda-serien

Torsdag slutar jag tidig och har en ”lucka” i min datumstatistik (har förräsen många luckor, men passar på att ta Grönsakstorget som lätt och lagom, vem möter man om inte Hallén och Cherry B igen…. De skulle också ta en lunchcache.

Frölunda-Serien

Så idag passade jag på att ta Frölunda serien inkl. final och det började bra men sedan kom två ”trista” cachar och man började fundera på om hela serien skulle vara av samma låga kvalité, men de sista 3 cacherna gjorde att humöret strg och summa sumarium får serien anses vara ett trevligt eftermiddagsnöje i västra Göteborg. Caher som löstes var: Frölunda #1Frölunda #2Frölunda #3Frölunda #4Frölunda #5Frölunda #6Frölunda #7Frölunda #8 och till sist Frölunda – Final.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 28 maj 2010 i Uncategorized

 

Ett svar till “Ströcachar och Frölunda-serien (#1217-1227)

  1. halln

    29 maj 2010 at 20:05

    Vi träffade på varandra överallt den dagen…..

    /Hallén

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: