RSS

Centrum och Mölndal (#1145-1158)

08 Maj

Bergakungen

Så var det torsdag eftermiddag och ett besök till tandläkaren var bokad och lite caching hinner man väl… Nu ringde tandläkaren och sköt upp tiden till en annan dag så det blev flera timmar över till caching och det tackar man inte nej till. Började i centrum med Bergakungen som hittades enkelt, svårare att ta den utan att bli sedd men man får göra sina inövade manövrar… sedan vidare till Gårdahallen och den låg placerad där den borde. Snabbt till Gårda View som var betydligt klurigare… Micro i skogen är och förblir en mikro i skogen men efter en 10-15 minuter var den loggad.

Gårdahallen

Så vidare söderut till WOODHEAD. Inte så svår men det satt tre unga killar och sjöng svordomsvisan alldeles intill. Mycket duktiga sångare så jag misstänker de övade inför någon tillställning. Vidare upp till Carlanderska som tydligen ska vara lite svårare…. Hmmm ja, det stämmer. Jag ser cachen men på dagen med massa folk i parken är det inte riktigt läge att ens försöka. Får bli en annan dag, lite senare på kvällen.

Gårda View

Så tillbaka till Lisebergs området och Liseberg Spotting Cache. Här hade jag inga koordinater då iPhonens geocache app inte visade waypointen (tror jag). Nå åkte till senaste koordinater som jag kunde hitta och där fanns inget som påminde om spoilerbilden. Så jag körde vidare på vinst och förlust och se där ca 1 km senare hitta jag ett hus som påminner om spoilerbilden och snart även det elskåp som fanns på bilden. Kul cache.

Woodhead (Na Krokslättsgatan)

Avslutar med Hälsans Stig Mölndal #3 (Ekekullen)Hälsans Stig Mölndal #2 (Störtfjällsgatan) och Hälsans Stig Mölndal #1 (Mölndals Stadshus) som hittades enkelt alla tre.

"Secret place" så ni inte plockar dem före mig...

Fredag efermiddag och dags för att avsluta serien Hälsans Stig Mölndal #5 (Axgatan) och Hälsans Stig Mölndal #4 (Wallinsgatan) som ledde mig direkt till Hälsans Stig Mölndal Final som också hittades direkt.

Så lite utsikt och då passar väl Havsutsikten bäst! Vidare till Gunnebo och Tjuvfiske och till sist en enkel Mystery Seven o’clock in the morning som gav en lagom avslutning på cachandet idag.

Bokskog

En hel del stenar att leta under om man har otur men jag hittade rätt vinkel till bilden på loggsidan och då borde det vara där någon stans.

Hälsans stig #2

Hälsans stig #3

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 08 maj 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: