RSS

En salig blandning samt en FTF (#1139-1144)

08 Maj

10 års event

Lite gammalt nu men före eventet hann jag med en snabb cache på väg till ett möte på Dalheimers Hus i Majorna. Jaegerdorffsplatsen hittades ganska omgående, dock blev jag förbryllad när jag läste loggarna på kvällen att DennisAnna inte hittade den? Trots att han kom efter mig. Så jag tog vägen om dagen efter och dubbelkollade. Skönt den var kvar och DennisAnna fick skämmas lite. Senare på kvällen den 26 april på väg hem från ett annat möte jag hade på Järntorget kollade jag mailen och såg att GÄDDHÄNG hade publicerats, så jag rattade genast om till Mölnlycke och på plats såg jag två grabbar leta i misstänkt geocachestil… Hade något i handen?? Phuuu en GPS, så de hade inte hittat den än så sökte vi några minuter tillsammans när CrazyPike hittade den. Så en delad FTF!

Där efter var det dags att att genomföra 10 Years! Delsjöområdet – Sweden och mer om den finns på ett annat inlägg .

På väg hem från eventet plockades mina tillfälliga cacher och då kom jag på att jag var nära finalen på The Lake som jag var med jsson och räka så här var det bara att plocka en logg.

Den 3 maj hann jag med en liten Mystery Challenge #087 – 100 founds on one of my hides och ja, den var lurig och här gäller väl att leta på rätt nivå kan man säga. Jag tog fel nivå först och rätt sedan så lite onödigt lång tid på denna.

Gautelfr

Under veckan togs även Gautelfr som är en earth-cache vid Stenpiren. Fick återkomma och mäta hur högt vattnet stod innan den kunde loggas på tisdagen.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 08 maj 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: