RSS

Cachingrunda 1 april i Gårdsten (# 1100-1107)

10 Apr

Amazing nature

Första april var det dags för en liten runda runt Gårdsten men jag började mjukt med Kanonen i Partille på vägen dit, men ack vilken dålig start. Det blev en DNF och eftersom det var andra gången jag var där kan jag behöva en liten extra hit innan jag tar mig dit igen. Så vidare till Bergsjön och GKV #22 – Bergsjöns kyrka som hittades snabbt men frågan om placeringen är så lyckad. Tänker på om jag haft barn med mig och förklarar att man ska ta sig dit… men oket.

Linnarhultsbron

Så vidare ner mot Linnarhultsbron (snyggt placerad) och Rastplats Sverigeleden (mindre snyggt placerad) för att  nå mdagens mål  Gårdsten. Den har jag gått bet på en gång tidigare, men nu har jag lusläst loggarna och hinken och var övertygad att listat ut var den är. Mycket riktigt där var den placerad. Smutsigt är bara förnamnet, men bra. Så gick jag naturligtvis ut på bron efter Explorists brocache. På plats hittar jag den inte och jag gillar inte höjder (trots min längd på drygt 2 meter). Kollade loggarna i GPS:en och då var det DNF:er så jag vände igen (sedan kollade jag online och upptäckte att det visst var några som hittat den efter jag laddat min GPS. Nåväl jag går inte ut på bron idag igen.

Så en runda runt Gårdsten till Amazing Nature #2: Curly Branches och Concrete Building In The Woods som inte vållade några problem. Sedan dagens överraskning Grådsten # som jag snart insåg inte var en ”dussincache”. Kände mig riktigt nöjd när jag efter ca 15-20 minuter hittade den. Kul med annorlunda cachar. Tog sedan en titt på Level Up To Get High In Gårdsten men det var inget att fundera vidare på så dags att dra vidare till XMAS2009 – 19 – Tribute to Dogs som kunde loggas lätt.

Tjotahejti

Så hade jag sett en cache på kartan vid namn Tjotahejti och det låter ju spännande. Inga större problem att ta sig upp (på rätt sida berget) men sista metrarna fick man krångla sig fram bland enarna och trots att jag var på rätt plats hittade jag den inte. Trist!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 april 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: