RSS

Ströcachar i Delsjön (#1090-1096)

31 Mar

I söndags var det dags för den traditionella joggingturen och nu tog jag iPhonen till tidtagning och fotograferade därför inget… Däremot träffade jag Ingabo vid KIT & HELOISES TVILLINGBOX # 13 efter att snabbt klarat av MORBROR DAVES PIPSVÄNG # 17 och LUBANGAS VREDESMOD # 18. En kort pratstund och vi skulle ses vid nästa cache istället, dock förvarnade Ingabo att denna cache han just kommit ifrån låg lite off.

Nåväl snabbt ner till ”the spot” och konstaterar att Ingabo hade rätt, där fanns ingen cache vid nollpunkten och märkligt nog, jag hittar den inte runt omkring heller. Jag avbryter efter ca 20 minuter och joggar till nästa cache och möte Ingabo igen strax intill LAMANDA LUAGAS PRESIDENTSVIT # 15. Får några tips om var föregående cache ska ligga och tar snabbt denna ”LAMANDA…” cache innan jag joggar tillbaka till ”KIT…” cachen som nu klaras av direkt. Jag hade tittat på den döljande stenen flera gånger utan att röra den.

Så skulle jag bara ta To Cache A Thief #5 innan jag ska jogga hem och passera Ingabo som promenerar till sin bil, men den cachen hade jag inte i min GPS och nu strejkar iPhonen fullständigt. Helt omöjligt att få kontakt med GC. Startar om iPhonen två gånger och då får jag kontakt via Safari till webbsidan och kan knappa in koordinaterna i GPS:en och jag stod bara 17 meter ifrån.

Så ett besök till revisorn i Sisjön på måndag morgon och passar på att ta Zodiac of GBG – Aries (Väduren). Det var lite lerigt på ”traktorvägen” men väl på plats var det fint och cachen kunde plockas fram.

Så en ny joggingtur på tisdagen (ja, jag måste öka dosen joggning eftersom jag e så dum att jag anmält mig till både Göteborgsvarvet och Sthm Marathon). På väg in på ”milen-banan” hittades Cache Me If You Can #1 ganska enkelt. Den låg ju nästan helt öppet så jag dolde den med lite mossa så det blir lite svårare att hitta den.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 31 mars 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: