RSS

Ströcachar och en dag i Trollhättan (#1073-1088)

26 Mar
Alelyckans vattenverk

Alelyckans vattenverk

Först togs några ströcachar under veckan, dels när jag var ute och joggade i söndags på eftermiddagen så plockades Walk The Line – a.k.a – Hello, I’m Johnny Cache #2 snabbt när jag väl kom underfund med hur den var gömd av tidigare loggar. Senare i veckan på tisdagskväll skulle jag underhålla min cache ”Skatås 8:an – Stretching” och var ju inte långt ifrån GENERAL BABABUS CIGARRLÅDA # 14, som plockades ganska enkelt. En del snö och is gjorde det lite jobbigt att ta sig fram.

Idag var det möte i Trollhättan och på vägen upp passade jag på att stanna till vid Alelyckans vattenverk och där behövdes ljus så jag hämtade snabbt en ficklampa och då var det inga problem.

Så vidare till Trollhättan och på vägen studerade var jag ska stanna på hemvägen. Man hade önskat att iPhonen uppdateras automatiskt medan man kör. Strax före Trollhättan ser jag att tiden räcker till att stanna vid THN Info Syd och tar den ganska snabbt. Väl framme i Trollhättan var siktet inställt på Betty Back’s Park, för den har jag gått bet på två ggr tidigare och fick en extra hint av ägaren inför denna resa.

Drottningtorget

Efter mötet tog jag en liten promenad till Drottningtorget där en nano hittades på ”sedvanlig plats”. Så vidare till Strömkarlsbron och även här på en ”sedvanlig plats”.

Olle i broa

Intill denna fanns Olle i Broa och funderade först om den kunde vara där uppe? En båt kommer förbi bron och jag får bra tillfälle att spana in höjden och mycket riktigt man ser cachen från marken så det är bara att invänta tills trafiken tillåter en snabb manöver. Vidare till Thn church (sedvanlig plats) och sedan Olidestationen och fantastisk natur här i slussområdet.

Olidestationen

Utsikten

Insikten som väl borde byta namn till utsikten med tanke på cacheplatsen påminner starkt om ”urinröret” utanför nordstan i Göteborg.

Så vidare till Tut i luren (sedvanlig plats) och sedan Slussporten. Konstigt att man hittar den  på en  plats som är den    där man letade först och sedan vidare till SAAB Museum. Hur kul är det att leta en mikro på ett svart lokomotiv i skala 1:1? Här blev det en DNF 😦 .

Slussporten

Så vidare till Rysskranen2, snabbt hittad. Vidare till Bastun som ju inte alls var någon bastu. Förstår jag inte alls???  Så dags att åka hemåt och stannar vid Torpabron Hijinx och får leta ganska länge innan jag ser cachen, men den är inte så högt placerad så ett paraply fick agera armförlängare.

Dags för dagens mål men mer om den i nästa inlägg…

På en blogg nära dig, strax…

Torpabron

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 26 mars 2010 i Uncategorized

 

Ett svar till “Ströcachar och en dag i Trollhättan (#1073-1088)

  1. Linnea

    14 april 2013 at 16:09

    Har letat efter slussportens cache ett tag nu, kan man få en ledtråd? 🙂

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: