RSS

Caching i stan och Askim (#1067-1072)

19 Mar

Igår avslutade jag multin GKV #35 – Kyrkomultin och bävade för om det skulle bli lika långt till finalen som mellan de övriga stegen men det var bara 150 meter. Lätt hittad på platsen.

Askimsbadet

Idag var det åter dags för den traditionella fredagscachingen och skönt att det inte regnar. Började med att åka söderut från jobbet och plockade först Drömprinsen och jag tyckte nog att jag passade in på beskrivingen för en drömprins så jag skrev in mitt namn i boken.

Så vidare till Askimsbadet och GCT FAD09-07 som hittades utan problem. Här var det härlig utsikt mot det disiga havet och väl värt ett besök idag. Sedan vidare till Hovås – harbour som var nästan lika fint och här noterar jag att man passerar löparbanan som man springer när man deltar i Göteborgs Maraton.

Så tillbaka till GKV #29 – Askims kyrka där jag letat en gång tidigare men inte hittat den. Nu var det inte så mycket snö så jag grävde lite och direkt hittade jag cachen. dock satt den fast i isen och jag försökte gröpa bort all is men det gick inte med min lilla nagelklippare. Det fick bli en fotologg.

Askims Kyrka

Till sist idag på vägen hem passade jag på att ta The Gothenburg Subway och den var ju betydligt enklare nu när cachen var ändrad mot tidigare. Här har jag stott ett par gånger utan att begripa vad jag letar efter, men nu stod det ju i beskrivningen exakt var cachen är gömd så nu var det busenkelt. TFTC

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 19 mars 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: