RSS

Caching in Stockholm (#1062-1063)

14 Mar

Så åter en liten tjänsteresa till Sthm (13 mars) och denna gång hade jag IC-tåget via Västerås så jag var framme sent och hem tidigt men visst hinner man en eller ett par cachar. Mötet var vid Globen (nej jag skulle inte titta på melodifestivalen men jag såg många små barn med sina föräldrar, tror dom tittade på genrepet… hmmm låter som en dålig bortförklaring och att jag smög in tillsammans med småbarnen på melodifestivalen… men nej det gjorde jag inte).

Ericsson Globen

Däremot hade jag glömt laddaren till iPhonen och jag hade förbrukat nästan allt redan på resa upp genom att lyssna på musik, men jag lyckades lokalisera denna Ericsson Globe (Stockholm) innan batterina tog slut. Först provade jag med GPS:en men det gick inget vidare… den bara hoppade fram och tillbaka här mellan husen. Iphonen kunde med sin exakta satellitkarta visa nästan exakt var cachen var.

Sedan efter mötet, precis bakom huset (i det gamla slakthusområdet) fanns Meat Packing District och då hade det börja snöa (fy, inte roligt) men med hintens hjälp borde man hittat den, men nix. När jag kom hem och läste senaste loggarna förstod jag att cachen var borta.

Så vidare in till city och en ca 30-40 minuter kvar till avgång och hoppar av vid Hötorget och hittar snabbt The Church of Adolf Frederick. Sedan ser jag på GPS:en att Park vid Centralbadet. ligger nära. Den hade brorsan bett mig titta till men nu hade jag inte många minuter till godo men 5-10 minuter sökte jag nog utan resultat. Trist att tiden var så knapp, så det får bli ett nytt försök på denna, om inte förr så till Stockholm Marathon som jag, så smart nog, har anmält mig till (vojne, vojne)..

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 14 mars 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: