RSS

Cacherensning i Delsjön (#1036-1046)

05 Mar

Delsjön från isen

Äntligen en riktig cachedag igen. Det var verkligen länge sedan (sånär som på FTF:en i förrgår). Tänkte rensa runt delsjön där det ploppat upp en hel del Fantomen-cachar, verkligen kul! Började med GAMLE MOZ KVARNDAMMS SKRÖNA # 3, Jag hatar stenmurar och här fick jag leta länge innan jag hittade cachen. Desto skönare när man hittat en sådan. Därefter till GURANS BANGA GÖMMA # 2, och den var betydligt enklare. Spåren i snön ledde direkt till skatten.

Så upp och parkera bilen vid delsjön för att ta en lång promenad men jag trodde det skulle finnas mera stigar än det gjorde. man dråsade ju ner igenom skaren lite titt som tätt. Till sist kom jag ändå fram till DJUNGELPATRULLENS HQ # 5 som jag tog från ett annat håll än alla amdra tydligen. Tillbaka från cachen till nästa var det bara att följa stigen med djupa spår .

SINGH-PIRATERNAS SKATTGÖMMA # 4 hittades snabbt tack vare spåren i snön. Likaså DEN GODA RINGEN # 7 hittades snabbt men den låg högre än jag räknade med… lite halt så se upp.

Spår i snön

Sedan över isen till FANTOMEN-GROTTAN # 1 och åter dags att klättra lite uppför så se upp för isfläckar. Vägen till DÖDSKALLERINGEN # 6 var isig så här var det jobbigast att gå på vägen än i skogen…

Sen börjar de riktiga utmaningarna. Först DIANAS FN-KONTOR # 8 som gjorde mig varm (av klättringen), men det var inget mot nästa REX FURSTENDÖME BARONKHAN # 11 och den hade jag inte tagit utan en livlina, tur jag hade en med mig… Riktigt jobbig!

Vidare till DEVILS LYA # 9 och där finns det röda ”lingon”. I alla fall träffade jag ett lingon och det var trevligt med lite cachesamtal i skogen. Sist men inte minst tog jag HEROS BOX #10 innan jag tog isen tillbaka till teknikbacken och bilen. Ca 4-4,5 timmar tog det att skamla ihop 11 cacher idag.

Lingon i skogen

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 05 mars 2010 i Uncategorized

 

2 svar till “Cacherensning i Delsjön (#1036-1046)

 1. halln

  06 mars 2010 at 15:12

  Vilken härlig cachingtur! Tänk att man då alltid skall träffa på lingon i skogen….. Hon verkar dyka upp överallt!

   
 2. hebb99

  06 mars 2010 at 16:16

  Ja, det var en härlig soldag med några/många cachar… men man undrar vem som är ”blåbär”, ska kolla det… så nu har jag kollat det, det var ngn i Gävle som verkar varit aktiv runt 2002-2003 men inte gjort några större sökningar (10 st hittar man ju nästan av misstag)

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: