RSS

Cachar Sisjön och Arendal (#1008-1017)

26 Jan

I onsdags var jag bara tvungen att ta Danmarksterminalen då denna är bara 100 meter från p-platsen vid jobbet. Inga problem att hitta denna men gömstället är lite överaskande.

Schnaus

Fredag eftermiddag och åter dags för en liten runda. Började ute vid Sisjön/Eklanda med Bilfällan och inga bilar i fällan idag. Vidare till Sisjön-Shoping som hittades snabbt. Vidare till Schnaus och där la jag mina geocoins som jag haft ett tag… snabbt vidare till GKV #28 – Mikaelskyrkan och den fick jag leta en liten stund eftersom det fanns flera liknande gömställen. Hehe, detta gick ju som smort idag, men det skulle jag inte tänkt för på nästa Ocean View II hittade jag inte. Den skulle vara välgömd och inga spår i snön så den får vara till våren och även nästa vid GKV #29 – Askims kyrka gick jag bet. Ähh dags att åka till dagens huvudmål, Arendalsserien.

Vid Arendal #1, parkerade en annan bil precis före mig alldeles där cachen borde vara så jag hade mina aningar… en hunter?

Basement

Mycket riktigt det var Basement som gick med raska steg mot cacheplatsen och vi gjorde sällskap genom hela serien. Arendal #2Arendal #3 och Arendal #4 hittades snabbt och lätt när man är två. Tack för trevligt sällskap!

Mörkret sänker sig och dags för dagens sista cache och det fick bli Branddammen – Amhult och den ligger precis där barnen leker i buskarna. det kunde jag se på spåren men som tur var så var det inga barn ute så jag kunde leta ostört. Cachen hittades ganska snart.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 26 januari 2010 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: