RSS

#1000 och en FTF (#996-1007)

17 Jan

Iller och TMR68 (och en Blaufish)

Sju Musketörer?

Måste ju uppdatera bloggen… Dels har jag fått nöjet att delta i ett ”mini-event” tillsammans med det tunga ”geo-gardet” ut på sjöarna i öster den 10 januari. Dels tog vi Landvettersjön, Långenäs ö, och dels en på Härsjön, Härsjö ö, sedan hade vi  problem med Kräftkalas, men det var väntat eftersom den var DNF:ad sedan tidigare. Hade ju varit kul om vi hittade den, men tyvärr. Efter härlig fika på caféet skildes våra vägar , dock inte värre än att vi möttes vid första bästa cache Welcome to Härryda (North), som hittades snabbt av Hallén. Så bar det hemmåt och jag visste att #1000 närmar sig så 1 cache till på hemvägen fick det bli. Öjersjö Brandstation vållade inga problem, tycker jag varit här förr och tagit en cache, fast på långsidan väggen. Så är man då uppe i 999 st. och sitter och funderar på vilken cache ska föräras #1.000. The dark side of the forest – the charcoal stack ser ut att vara en lagom svår och passar ju nu på kvällskvisten. Att det är Halléns gör ju inte saken sämre… Så fram med ficklampa och iväg. Vid 19-tiden står jag vid utgångsläget och börjar se mig omkring. Det var inte helt lätt att hitta ledtrådar men lite rörelse åt höger och vänster, frammåt och bakåt och den ena efterden andra ledtråden hittades. efter ca en timmes letande (några ledtrådar var riktigt jobbiga) stod jag med cachen i handen och den satt gôtt, #1.000.

Idag den 15 januari (loggade fel i böckerna och skrev 14 januari… (blir ju alldeles veckovild innan rutnerna tar form…) började jag med den självklara Challenge #005 – 1000 founds och den låg ju inte där man trodde den skulle ligga men några minuters letande till och den hittades ganska lätt. Vidare väster till CATOS, or the beginning of it all! och den är väl allt annat än svår men dom är välkomna dom också.

Flygande Körven

Lite hungrig och vad passar bättre än Den flygande köörven, och den hamburgaren satt där den skulle. Kan varmt rekommendera denna kiosk. Om inte annat för att logga en cahe. Så vidare till närmaste cache, Hisingens Adventskalender #4 – Volvo Torslanda, och såg på loggarna att man får klättra lite och det fick även jag göra (trpts mina två meter) och cachen hittades lätt på rätt nivå. Så till Torslanda Flygplats # 2 som ligger uppe på en höjd och här var det halt upp men ännu halare ner så ta det vackert om ni åker hit.

Torsviken

Så dags för dagens sista cache, GGM #9, Torsviken (Gavia # 14) och en skön promenad över ängarna utmed motorvägen. Fågeltornet bjuder på fin utsikt.

Idag togs årets första FTF. Satt och kollade datorn och upptäckte till min fasa att Hallén publicerat en ny cache i Delsjön, Vy över Tjuvkistan, och det har gått över en timme…. ska man eller ska man inte? Jag tänkte att mörkret hade lagt sig och mitt i skogen så kanske det finns en microskopisk chans. Sagt och gjort, full fart till andra sidan delsjön med bilen och en rask promenad till cachen. Hittar den omgående och öppnar en ren och fin loggbok, härligt.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 17 januari 2010 i Uncategorized

 

2 svar till “#1000 och en FTF (#996-1007)

 1. halln

  25 januari 2010 at 7:14

  Det var kul att vi äntligen fick träffas! Hoppas att det blir fler turer med ”gänget” i framtiden!

   
  • hebb

   25 januari 2010 at 16:41

   Absolut… Tyvärr är jag en sån som har svårt att boka i god tid så det får bli med kort varsel… nu till helgen, 30-31 januari, blir det en tjänsteresa till Leksand och några dalacachar 🙂 har dock ingen bil med så det blir att plocka utmed tågrälsen…. hehe

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: