RSS

Cacherunda 5-6 november (#845-849)

07 Nov

I förrgår blev det tillfälle till två snabba cachar i Partille före bilbesiktningen så först 2000 founds Cykelbana längs Mellbyleden som jag blev lite osäker på nu när det kommer cachar som bara får tas efter x antal uppnådda cachar… men tror denna endast syftar till ägarens 2000 cachar och den dagen jag kommer upp till 2000 lär väl dröja men kanske i slutet av 2010? Får se om formen håller i sig… Denna cache vållade dock inga besvär mer än att ta sig upp från vägen till cykelbanan. Därefter till på berget mittemot till United PI2009 – A och det var inte helt lätt att klättra upp för berget. Dessutom gjorde sig nöden påmind så det blev extra jobbigt… men jag hann både hitta cachen och hinna hem :).

Igår var det lite regnigt så fredagsrundan blev en liten runda (igen), först till Annedal och GCT FAD09-01 – Från kolera till konst och där hade jag lite bråttom och iPhonen var trög så jag stannade och letade på fel sida om trappan… efter lite funderande och jämförande med satelitbilden insåg jag att jag stod lite fel så snabbt till rätt sida och lite letande så hittades cachen ganska lätt.
På väg mot Botaniska började det regna så jag tänker hoppa över dessa då de ligger en bit från vägen men just när jag ska passera Botaniska så slutar det regna och jag tar mig till GCT FAD09-03 Göteborgs botaniska trädgård. Den var inte så svår och sedan vidare till Gothenburg viewpoint. Det var ju bara att fortsätta uppåt stigen men där övergick stigen till en liten naturstig som var täckt av ljung så mitt skoval kändes inte helt rätt (lågskor), men har jag bestämt mig för en cache så är väl lite fuktiga fötter det minsta problemet. Efter en stunds promenad skulle man upp för sista klippan och där fanns ingen stig alls längre och ett staket?! Det måste ju gå att komma förbi och visst kunde man det men inget att rekommendera eftersom det var ganska brant där jag rundade sista stolpen… Fantastik utsikt (se bild) och sedan vidare mot cachen. Fötterna blev blötare och blötare men med bestämda steg skulle cachen hittas och visst hittade jag den. Sedan brukar man hitta en stig ner men det fanns ingen stig… bara staket runt om, men till sist hittade jag grinden till botaniska igen och kunde vandra till bilen och vidare hem för att värma fötterna…
Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 07 november 2009 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: